zidbotev Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Iskam da si smenq procesora ot PІІ na 433Mhz na neshto po moshtno, do 1100Mhz suvmestimo s duno Acorp 6bx\VIA/ZX86 Ver.1.5 ! Ako nqkoi znae neshto polezno za men molq da mi kaje!tursq i dvustranna SDRAM 256, zamenqm za 64 s doplashtane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 това дъно не беше ли слот едно? Ако не си направил ъпдейт на биоса няма да хване Копермайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted December 25, 2004 Author Share Posted December 25, 2004 nqmam predstava kakvo e tova duno, tursih za nego i predimno namerih info na ruski! Ako nqkoi znae koi moje da mi pomogne ili nqkoq firma za takiva neshta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Ами аз имах такова на Виа е хубаво но първо си направи ъпдайт на биоса и ще го хване после сигурно ще ти трябва преходник. Мисля че някъде из дисковете имам версия С на биоса. Шините му са до 133 АЖП му е 2-4 мисля не съм сигурен мися че беше 4. три слота за раз по 256 на всеки. Има защита като ти спре вентилатора да спре компютъра. Аз имах само един проблем някъде не ми даваше контакт процесора и не тръгваше като го наместя както трябва тръгваше идеално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted December 25, 2004 Author Share Posted December 25, 2004 az se opsqvam 4e prehodnika nqma da e suvmestim s procesora koito 6te namerq sega govorih s edin 4ovek ot Sf i toi mi kaza 4e procesor moje i da namerq takuv no prehodnik po4ti nqma shans, zashtoto toi mi kaza 4e e probval s 8 prehodnika na podobno duno i nikoi ne e stanal!shte trqbva nqkakuv unikalen kusmet! Toi mi predlaga procesor na 700Mhz, no neznam koi moje da mi go sloji i da mi opravi biosa! No sus sigurnost shte tursq neshto po moshtno! I shte ida pri Dimo v magazina na Ruski da vidim dali shte stane! Mersi vse pak za infoto! veseli praznici Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted January 8, 2005 Author Share Posted January 8, 2005 namerih si molq da se zatvori temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.