Jump to content
BulForum.com

Тази година във вас ли беше парата.

Liverpool`Fan`1

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Абе не е важно колко си набарал.А колко ще имаш после.Пожелавам на всички късметлии много по тези които са спечелили.И да сте живи и здрави.

Тази година парата от 1 лв. беше у приятелката на вуйчо ми,иначе по едно време бях абониран за късмета от баницата

I na men mi se padna parata - ne6to ogromno - 5 leva ot 83-ta godina... izglejda gotino, ma ne moga da go pohar4a...

Аз попринцип знам, че паричката не се харчи.Остава ти като касметче.Нещо такова мисля, че беше поверието.Според мен е тъпо да си похарчиш късмета.

паричката в нашето семейство се падна на къщата. честито да ни е. всичко най-хубаво на цялото ми семейство :)

При мене беше много интересно, щото на бъдни вечер никой не я намери, а на следващия ден на обед мен ме нямаше и наште са си разделили останалата част от питата и са ми оставили една малко парче .... И :lol: :lol: :lol: познайте каде се оказа парата :D в мойто парче......

не,но аз 3 пъти теглих мъсмети,единия от бъдни вечер

и трите пъти пишеше пари...а дано де!:)

На мен тая година за първи път ми се падна, луд късмет :)

При мене беше много интересно, щото на бъдни вечер никой не я намери, а на следващия ден на обед мен ме нямаше и наште са си разделили останалата част от питата и са ми оставили една малко парче .... И :lol:  :lol:  :lol:  познайте каде се оказа парата  :D  в мойто парче......

I na men 4ak na sledva6tiq den ! Ama vse pak nali mi se padna taka 4e da si pojelaq mn kusmet 6tastie lubov i mnogo zdrave

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...