Jump to content
BulForum.com

Тази година във вас ли беше парата.

Liverpool`Fan`1

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

И този път не успях да я гризна. Ами то и не помня кога се е падала на мен.

Още се издирва, вероятно утре някой ще я намери

В близките няколко дни се услушвайте в WC-то :P .

Разбира се на мен се падна парата. И на брат ми ,но неговата татко му е нагласи.За да не реве :cry  :cry  :punk

Ами то и при мен последните няколко години беше така.Сестрата като зареве къде ми е паричката.И какво да се прави.Или пък като почне да рови по парчетата.Ама карай детенце.Иска да има късмет и парички.Лошо няма само, че тази година беше в мен.И то в последният залак от парчето ми.Бях е отписал а тя баш накрая.И ми стана ноо яко.Абе важното е живи и здрави да сме всичко останало само си идва.

Даа,на мен отново не ми се падна...както всяка година.Майка ми я откри,което също е хубаво,щото ми писна да дъвча по 30 пъти всеки залък,за да не глътна случайно парата,ако съм я пропуснал при ровенето.

На мен ми се падна на второ теглене.В първото ми парче нямаше нищо,ама аз понеже с едно не успявам да се наям,та при второто парче улучих късметчето.

Честито на печелившите!За останалите:не губете кураж до следващия тираж!

Abe Ko Da Se Prai I Taq Godina Ne Beshe U Men A u Bashta Mi Na Neka Da e Jiv I zdrav i da mu vyrvi ama kato se zamislq 2 godina bez pari4ka - ujas !! No da sme jivi i zdravi i momi4etata pri nas da idfat pyk drugoto samo shte si doide :sayjin

При нас парата се падна в парчето за къщата. И миналата коледа беше така, а годината беше добра за къщата. Дано и тази да бъде ако не същата, то още по добра :)

Паричката се падна на сестра ми ама тя беше излезнала малко от питката и всички видяха в кое парче е :bgrin: Радвам се, че на нея се падна, защото тя най-много харчи :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...