Jump to content
BulForum.com

Тази година във вас ли беше парата.

Liverpool`Fan`1

Recommended Posts

Тази година за първи път от около 2-3 години насам ми се падна паричката.Като аз лично помолих майка ми да сложи 5 евро цента.Символ на приемането ни в Европейският Съюз. Искам да разбера при вас на кой се падна паричката ? Айде и приятно хапване в един от най-красивите, най-традиционните, и най-топилите Български празници "Бъдни Вечар"...

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Ами и този път както обикновенно не ми се падна на мен късмета.Този път отиде при майка ми...да е жива и здрава.Весело прекарване на празника:)

Аз пък не съм със семейството.Няма значение,ей сега ше си бръкна в джоба и ще си изкарам късмета......Ъм...2 стотинки.... :cry

Аз пък не съм със семейството.Няма значение,ей сега ше си бръкна в джоба и ще си изкарам късмета......Ъм...2 стотинки.... :cry

Все пак са пари.Днеска 2ст утре 2 ст след 1 година ще имаш 7,3 лв. Важно е че имаш пари.Пък и не винаги се гледат парите.Пожелавам ти много много много по 200лв, а не 2 ст.И спокойно мога да кажа, че не е важно какво имаш в джоба, а какво имаш в главата.И пак мерси за помоща по Физика имам 6. Весели празници и искрено съжалявам, че не си сред семейството си.

Da_Devil позната история.Дано имаме късмет.Стискам ти палци по Геометрия.Важното е че сега е празник и трябва да мислим за сега.А пък даскалото ( мх чак на 10.01.2005 )... Айде наздравеее на всички.И продалжавайте да пишете кой е късметлията.Аз лично тези дни ще ида да си пусна едно фишче на Еврофутбола.Все пак може да имам късмет :D :D :D

Da_Devil позната история.Дано имаме късмет.Стискам ти палци по Геометрия.Важното е че сега е празник и трябва да мислим за сега.А пък даскалото ( мх чак на 10.01.2005 )... Айде наздравеее на всички.И продалжавайте да пишете кой е късметлията.Аз лично тези дни ще ида да си пусна едно фишче на Еврофутбола.Все пак може да имам късмет  :D  :D  :D

i az sh zema da pusna 4e taka parata kato e u mene za kasmet i djakpota e dosta goliam ;) pak za matematika vinagi sam bil taka(po4ti vinagi) v momenta imam ob6to 10 dvoiki po matematika 5geometria/5 algebra ama se sa opraviam i ako taa godina imam kasmet sh mina ina4e po drugoto sam dobre :) a fizika i himia imam 6

dano imam kasmet 4e da izkaram 3 po geometria 4e ina4e mnogo lo6o :/

На мен не ми се падна парата, както обикновено, но вече не ми прави впечетление.Тази година се падна на майка ми, която дори не е в България :cry .А пък аз се надявам както Da_Devil да имам късмет, но не да хвана тойката по Геометрия, а да искарам шестици по Алгебра и по Геометрия, че найстина много лошо :(

При нас се падна у пра баба ми , добре е че и се падна защото тя е най-стара в семейството и най-мъдра от всички ,мисля че със себе си тя ще донесе много късмет на мен и на цялото семейство ! Да ми е живо и здраво бабето :love

Последните 2-3 години все се пада на мен. Късмет - има, ама пари..... Абе здраве да е! :lol:

При нас се падна у пра баба ми , добре е че и се падна защото тя е най-стара в семейството и най-мъдра от всички ,мисля че със себе си тя ще донесе много късмет на мен и на цялото семейство ! Да ми е живо и здраво бабето  :love

Браво човече!!!Да живеят бабите!Уважавам те много да знаеш!!!! :punk

Иначе тая година се падна на мен!!!Само че като я разчупвахме тя се показа и аз бързо свих парчето!! :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...