Jump to content
BulForum.com

Kakav govoritel mi prepora4vate

BAH

Recommended Posts

JBL RULEZZZ :punk  :punk  :punk

Абе защо пишете глупости като изобщо не сте на ясно...

Трябва да си намериш или същия говорител или такъв със същите параметри, защото колоните се изчисляват за говорителите, които са вътре и като се сменят с други се променя и звученето.

stefann...kfito i da sa kutiite....ako ste sa sglobqvani ot pulen amatior...prosto JBL rulzzzz

Toq govoritel i bez kutiq she zvu4i po dobre ot bg govoritelite ama v PUTI po dobre :)

A ako zagovorim za sub-bass...

Ako imash pari za JBL ili drugi ot sorta....ne se kolebai

Ne 4e bg sa lo6i...ste si dovolen osobeno ako izpipash i ostanalite raboti(kutiq...etc) no kakto kazah JBL rulzz :)

stefann...kfito i da sa kutiite....ako ste sa sglobqvani ot pulen amatior...prosto JBL rulzzzz

Toq govoritel i bez kutiq she zvu4i po dobre ot bg govoritelite ama v PUTI po dobre :)

A ako zagovorim za sub-bass...

Ako imash pari za JBL ili drugi ot sorta....ne se kolebai

Ne 4e bg sa lo6i...ste si dovolen osobeno ako izpipash i ostanalite raboti(kutiq...etc) no kakto kazah JBL rulzz  :)

Thief, прочети внимателно....изгорял му е говорителят на едната колона и трябва да го смени само на нея. В този случай stefann е абсолютно прав, че много по-важно е да се напаснат по параметри и звук двата говорителя, понеже ако й сложиш някакъв скъп JBL, да речем, тази колона ще звучи по един начин, другата - по друг. И каква е ползата - никаква....една разбалансирана система.

to da vi kaja kolona ta e pravena ot men i izob6to ne sam presmqtal.Tq e s razmeri 90/40/35 Viso4ina/6iro4ina/dalbo4ina

i e trilentova

Edit: to prosto tezi tonkoloni sa vgradeni v edna sekciq koqto zaema cqlata stena.I to samoto rastoqni mi opredelq razmerite

to da vi kaja kolona ta e pravena ot men i izob6to ne sam presmqtal.Tq e s razmeri 90/40/35 Viso4ina/6iro4ina/dalbo4ina

i e trilentova

Ами щом случаят е такъв, избери някой подобен по ватаж и омаж и се съобрази с парите си - ако нямаш много - български ; ако имаш повече - нещо "чуждо" докъдето ти стигат парите. ;)

българските са много добри и то съвсем сериозно бе деда знам ама радиоапарати усилватели телевизори и тн. българска техника са пълен боклук и може би от там тоя негативизъм обаче говорителите са ни много напред с материала-мое мнение

arnold моля ти се :angry: аман от спецове в тая тема ми купете си уредба от 300 лв с дебелина на стената на бокса 8 мм и живейте мирно и щастливо там всичко е просто перфектно-а може би предпочиташ с пластмасови стени а? е тогава и 150 кинта стигат всичко е изчислено и +вграден стерео усилвател 2x25 вт +fm радио +cd

arnold моля ти се  :angry:  аман от спецове в тая тема ми купете си уредба от 300 лв с дебелина на стената на бокса 8 мм  и живейте мирно и щастливо там всичко е просто перфектно-а може би предпочиташ с пластмасови стени а? е тогава и 150 кинта стигат всичко е изчислено и +вграден стерео усилвател 2x25 вт +fm радио +cd

Изчислено е как да ти вземат най-много пари и да ти дадат възможно най-малко :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...