Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте ми mp3 player

Recommended Posts

Искам да си купя нов mp3 player...

Не искам да е кой знае какво, просто да е със 128 Мб и да е до 100 кинта щото повече не ми се дават. Знам, че няма кой знае какъв голям избор за тия пари, но все пак всяка екстра в повече е плюс.

Засега разглеждах само в нета и се спрях на нещо от типа на това.

Та тия дни мисля да обиколя и по магазините, но все пак ако някой може да ми помогне и/или да сподели опит ще му бъда благодарен :)

пич ... тоя просто не го взимай

USB 1.1

де да знам

хич не ми вдъхва доверие

по добре потърси някои Дива на Дейзи Мулти Медиа

Можеш да се научиш за какво служи "едит" ако искаш.

Creative MUVO е супер за 100 лева, единственото кофти е, че е с батерии, ама за толкова пари- толкова :)

Тия дни ще ида да проверя тая работа тук.

Иначе сигурно ще си взема това.

Второто доколкото знам и на доста по-ниски цени може да се намери, говоря за нещо от порядъка на 10-15 лева по-надолу.

Иначе мерси на всики.

хмм този самсунг изглежда доста добре, но го няма в магазините

поне така пише на сайта

и все пак .. успех : >

и честита Коледа

: > >

Тия дни ще ида да проверя тая работа тук.

Иначе сигурно ще си взема това.

Второто доколкото знам и на доста по-ниски цени може да се намери, говоря за нещо от порядъка на 10-15 лева по-надолу.

Иначе мерси на всики.

В ЖАР компютърс подочух, че може да се вземе МУВОто за към 90 лева.

pi4 moq si go vzem predi sedmica za 50 evro i e s 256mb.strahoten e,no ne e sony ili samsung.a nemska firma-trekstor

Ми аз уж вече се спрях на 1-2 модела и ще ходя да ги видя тези дни, но все пак няма да е излишно да дадеш малко повече инфо за твоя player и откъде си го взел :)

ot poznat koito hodi v germaniq vsqka sedmica.ima6e angebot v saturna tam i si go haresah.vij v www.saturn.de ili v www.mediamarkt.de moje da si haresa6 ne6to:)

Ммм...даааа....интересни неща могат да се намерят там на доста атрактивни цени.....като си помисля колко излизат на германеца....направо си умирам от мъка....ето някои от по-евтините от горния линк:

1. 256 Mb - 59 евро

2. 256 Mb - 69 евро

3. 512 Mb - 79 евро

4. 1024 Mb - 119 евро

Ми аз уж вече се спрях на 1-2 модела и ще ходя да ги видя тези дни, но все пак няма да е излишно да дадеш малко повече инфо за твоя player и откъде си го взел :)

Отивай, и да кажеш после, че и аз реших да си купувам. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...