KnoppiX Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Искам да си купя нов mp3 player... Не искам да е кой знае какво, просто да е със 128 Мб и да е до 100 кинта щото повече не ми се дават. Знам, че няма кой знае какъв голям избор за тия пари, но все пак всяка екстра в повече е плюс. Засега разглеждах само в нета и се спрях на нещо от типа на това. Та тия дни мисля да обиколя и по магазините, но все пак ако някой може да ми помогне и/или да сподели опит ще му бъда благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 пич ... тоя просто не го взимай USB 1.1 де да знам хич не ми вдъхва доверие по добре потърси някои Дива на Дейзи Мулти Медиа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Виж и това. Имаше и някакви промоционални евтини Самсунги, ама къде бяха....абе що не потърсиш из темите наскоро имаше няколко подобни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 аз така като разгледах мога да ти препоръчам ТОВА все пак е Креатив Link to comment Share on other sites More sharing options...
extreame Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 ako iska6 za 140lv moga da ti prodam MP3 Combo PLAYER & Flash Drive 256MB ot magazin reset sam si go zimal ot plovdiv sam ako iska6 kaji zapazen e ima diktofon slu6alki vrazka vsi4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
extreame Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 moga da ti pratq i snimka i nqkvi drugi harakteristiki ako iska6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Можеш да се научиш за какво служи "едит" ако искаш. Creative MUVO е супер за 100 лева, единственото кофти е, че е с батерии, ама за толкова пари- толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 24, 2004 Author Share Posted December 24, 2004 Тия дни ще ида да проверя тая работа тук. Иначе сигурно ще си взема това. Второто доколкото знам и на доста по-ниски цени може да се намери, говоря за нещо от порядъка на 10-15 лева по-надолу. Иначе мерси на всики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 хмм този самсунг изглежда доста добре, но го няма в магазините поне така пише на сайта и все пак .. успех : > и честита Коледа : > > Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Тия дни ще ида да проверя тая работа тук. Иначе сигурно ще си взема това. Второто доколкото знам и на доста по-ниски цени може да се намери, говоря за нещо от порядъка на 10-15 лева по-надолу. Иначе мерси на всики. <{POST_SNAPBACK}> В ЖАР компютърс подочух, че може да се вземе МУВОто за към 90 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aciddroller Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 pi4 moq si go vzem predi sedmica za 50 evro i e s 256mb.strahoten e,no ne e sony ili samsung.a nemska firma-trekstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 25, 2004 Author Share Posted December 25, 2004 pi4 moq si go vzem predi sedmica za 50 evro i e s 256mb.strahoten e,no ne e sony ili samsung.a nemska firma-trekstor <{POST_SNAPBACK}> Ми аз уж вече се спрях на 1-2 модела и ще ходя да ги видя тези дни, но все пак няма да е излишно да дадеш малко повече инфо за твоя player и откъде си го взел Link to comment Share on other sites More sharing options...
aciddroller Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 ot poznat koito hodi v germaniq vsqka sedmica.ima6e angebot v saturna tam i si go haresah.vij v www.saturn.de ili v www.mediamarkt.de moje da si haresa6 ne6to:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 ot poznat koito hodi v germaniq vsqka sedmica.ima6e angebot v saturna tam i si go haresah.vij v www.saturn.de ili v www.mediamarkt.de moje da si haresa6 ne6to:) Ммм...даааа....интересни неща могат да се намерят там на доста атрактивни цени.....като си помисля колко излизат на германеца....направо си умирам от мъка....ето някои от по-евтините от горния линк: 1. 256 Mb - 59 евро 2. 256 Mb - 69 евро 3. 512 Mb - 79 евро 4. 1024 Mb - 119 евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Ми аз уж вече се спрях на 1-2 модела и ще ходя да ги видя тези дни, но все пак няма да е излишно да дадеш малко повече инфо за твоя player и откъде си го взел <{POST_SNAPBACK}> Отивай, и да кажеш после, че и аз реших да си купувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Това дали ще се появи някога в БГ? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP....roductSKU=NWE99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Що пък да не..виж кой е вносител на сони и си поръчай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Има си тема за MP3 Players. Даже е 3 страници! Пишете там: http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23615 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.