sandman Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Значи трябва ми пиано или синтезатор, но по възможност да го плащам разсрочено! Очаквам предложения, ако изобщо някой има такова животно в тях! П.С. Моля да се съобразите с цените, които давата като предложения. Търся нещо евтино, но все пак качествено. Ако търсех нещо скъпо щях да отида в Рунитон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Значи трябва ми пиано или синтезатор, но по възможност да го плащам разсрочено! Очаквам предложения, ако изобщо някой има такова животно в тях! П.С. Моля да се съобразите с цените, които давата като предложения. Търся нещо евтино, но все пак качествено. Ако търсех нещо скъпо щях да отида в Рунитон! Ако кажеш точно за какво ти трябва (за какво ще го ползваш) и до каква цена, ще имаш по-точен резултат в предлаганията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 24, 2004 Author Share Posted December 24, 2004 Ако кажеш точно за какво ти трябва (за какво ще го ползваш) и до каква цена, ще имаш по-точен резултат в предлаганията. <{POST_SNAPBACK}> Ами за какво може да ми трябва? Да свиря! Не професионално, а любителски! Страст ми е от малък да си имам пиано! snatch - Никак не звучи глупаво човек да се превърже! Наясно съм че стават все по-скъпи с годините. Идеята ми е ако има някой пиано наследство от баба, дядо и т.н., а не желае да се занимава с него - да го продаде хем ще освободи място, хем ще вземе пари! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Е кажи ти колко даваш, аз имам 2 у нас и едното съм обмисляла да го продам, ама незнам все пак....първото ми пиано е...мило ми е "Сюита" е, не е кой знае какво, но върши работа за непрофесионалист. Иначе за сериозната работа и аз си имам "Petrof". Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Doerner- nemsko piano, proizvodstvo 1911, kupeno predi 30 godini ot deutschland ako te interesuva, za cena- ti predlagash Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 24, 2004 Author Share Posted December 24, 2004 Самия факт, че търся някой да се навие на разсрочено плащане значи че не мога да отделя много! А смятам че разсрочено е по-добре и за двете страни, защото човек на нашата възраст вземе ли 500-600лв на куп ще ги изхарчи за нула време и то за някаква глупост, докато ако е на разсрочено (примерно по 20лв за около 2 години) ще си има парички всеки месец да отиде примерно на бар! Така че предлагам да го взема на изплащане! Ако трябва и договор ще сключим! nibelungen - аз не мога да предлагам цена, защото ти по-добре знаеш какво ти е пианото и колко можеш да му вземеш! Аз ако ти кажа 200лв? Предложи ти цена - ако ме устройва - взимам го ако не - здраве да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Самия факт, че търся някой да се навие на разсрочено плащане значи че не мога да отделя много! А смятам че разсрочено е по-добре и за двете страни, защото човек на нашата възраст вземе ли 500-600лв на куп ще ги изхарчи за нула време и то за някаква глупост, докато ако е на разсрочено (примерно по 20лв за около 2 години) ще си има парички всеки месец да отиде примерно на бар! <{POST_SNAPBACK}> Въпрос на приоритети Ходенето на бар определено не ми е от тях. Предпочитам парите наведнъж, за да ги вложа в нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Питах те за какво ти е, защото ако минеш на вариант кийборд (тъй като има разлика между кийборд и синтезатор) или електронно пиано, ще ти трябва такова с поне 76 клавиша, за да можеш да си сложиш спокойно двете ръце. За предпочитане с динамична клавиатура. Другото предимство е, че е леко и мобилно в сравнение с "аналоговия " му вариант. А ако все пак минеш на вариант акустично пиано, щом ти трябва за любителски цели, за да ти излезе по-евтино потърси руско(+акордьор след пренасянето). Цялата авантюра може да ти излезе между 300....600 лв. за инструмент в прилично състояние. А ако вземеш немско или някой добър модел на Петроф, напр.....сумата вече ще ти е 4-цифрена. Офтопик: snejko, душице златна....да не си завършила музикално някъде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 24, 2004 Author Share Posted December 24, 2004 Питах те за какво ти е, защото ако минеш на вариант кийборд (тъй като има разлика между кийборд и синтезатор) или електронно пиано, ще ти трябва такова с поне 76 клавиша, за да можеш да си сложиш спокойно двете ръце. За предпочитане с динамична клавиатура. Другото предимство е, че е леко и мобилно в сравнение с "аналоговия " му вариант. А ако все пак минеш на вариант акустично пиано, щом ти трябва за любителски цели, за да ти излезе по-евтино потърси руско(+акордьор след пренасянето). Цялата авантюра може да ти излезе между 300....600 лв. за инструмент в прилично състояние. А ако вземеш немско или някой добър модел на Петроф, напр.....сумата вече ще ти е 4-цифрена. Офтопик: snejko, душице златна....да не си завършила музикално някъде? <{POST_SNAPBACK}> Оффф, знам приятелю, но паричките не достигат! За мен най-добрия вариант е пиано(немско или в краен случай Petroff) + синтезатор(с плътни клавиши, поне 5 динамики, с МИДИ-простотии и т.н.) Ама какво да направя като не мога да ги събера толкоз пари на куп!? За това искам на разсрочено, ама май-няма кой да се навие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 sandman, мини покрай музикалното училище или музикалната академия - лепят се редовно обяви с продажба на пиана и други музикални инструменти. А аз искам готина арфа на изплащане - примерно по 69.44 лв. за следващите 20години, ама... що ли никой не се навива на такова нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 24, 2004 Author Share Posted December 24, 2004 sandman, мини покрай музикалното училище или музикалната академия - лепят се редовно обяви с продажба на пиана и други музикални инструменти. <{POST_SNAPBACK}> Тва е идея между другото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.