trifon Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 ами : > това е май предложете какво имате и цена ако има нещо което ми харесва ще се разберем на лично : > благодаря и весели празници на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Е дай повечко инфо какво точно ти трябва...до колко пари, колко вата, колко канала и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kse Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 аз се интересувам от 2 канала по 50; регулиране на: средни, ниски, високи, баланс и сила на звука който може да предлага и за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted December 24, 2004 Author Share Posted December 24, 2004 ксе го каза Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Ето това мога да ти предложа аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted December 24, 2004 Author Share Posted December 24, 2004 имаш л.с. w00x Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Technics SU-800 в отлично състояние. Цена:180 лв. Характеристики: 4х75W - може да се преключва чрез ключе на 4,8,16 ома има корекция на високи и ниски честоти, баланс, loudness (след като се включи loudness'а баса става доста по-плътен и силен), възможност за включване на CD, tuner,phono и Tape1 & Tape2 (това е ако имаш 2 дека... ама може да си включваш каквото искаш). ЕДИТ: забравих да кажа,че си има стандартните защити от късо на изхода и забавяне при пускане 5-6 сек. Volume controla е от 0 до 10 (аз не го увеличвам повече от 1 .. 1,4 / на 2 вече подът апартамента започва да вибрира ) Има изход за слушалки ... ми това е като го гледам, друго не се сещам. Не са му правени никакви ремонти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kse Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Аз мога да отделя максимум 100лв., това не означава да ми предлагате всичко по 100 И ако ще правим сделка ще е вероятно края на януари, че по празниците парите ... знаете как е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.