ataman Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 забелязах, че тук има няколко повтарящи се клипчета. Ако може да се махнат... http://www.warez.ru:8085/videos/Roxette/ пък някой друг ако види същото явление мо'е пак да каже, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Ще си изпросиш варн. Не се притеснявай има си хора, които отговарят за тези работи можеше спокойно да пишеш ЛС на някой модератор, а не да пускаш топик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 При подобни нередности пиши ПМ на админите, не виждам смисъл от нова тема, като в крайна сметка това ги интересува само тях, тъй като само те могат да го оправят май Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataman Posted December 24, 2004 Author Share Posted December 24, 2004 ми аз пак щях да пиша ама не знаех на кой. изобщо не ми е зора да занимавам всички ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Ми да ви кажа във Movies@Warez.Ru което трябва да е за въпроси и проблеми свързани с филмите съм писал за дублиращи се филмчета и никой до сега нищо не е правил по въпроса... Явно не им се занимава да трият, само да качват Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 To taka e v na6ta mila rodina na koy li mu se zanimava da q svar6i nqkva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Deleted, thanks При future fuckups - на мен на ПМ, че топик може да пропусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.