Jump to content
BulForum.com

Дискмен за Мини Диск

Recommended Posts

търся си нещо подобно. с обикновени мини сидита, на кмоито мога да записвам с обикновена записвачка.

благодаря!

ми честно казано нямам представа как вървят. имам голям интерес и мисля че няма да се стискам. кажи какво предлагаш :)

Май е по-добре да търсиш с MP3 поддръжка, понеже ако е само CD-DA, ще можеш да хванеш малко повече от 20-тина минути(5-6 песни), а с тройките - 10-тина пъти повече. Друг е въпросът, че доста модели от тези с нормалните дискове просвирват и малките, но явно търсиш нещо с по-малки габарити.

даа, идеята е да е по-мъничко. далеч съм мисълта да си купя мп3 плейър, поради простата причина че в България няма свястни. искам с мини диск и ако може да чете мп3. мини дисковете не са с по-малко място от обикновените дискове.

даа, идеята е да е по-мъничко. далеч съм мисълта да си купя мп3 плейър, поради простата причина че в България няма свястни. искам с мини диск и ако може да чете мп3. мини дисковете не са с по-малко място от обикновените дискове.

Последно какво искаш мини диск

или дискмен работещ само с малките 8 см CD -та (какъвто лично аз никога не съм виждал)

така си мисля. кои са качествените? според теб Diva Gem качествени ли са? имам наблюдение, че са боклуци. а такъф плейър какъвто искам има само по сайтовете :) затова се спрях на това решение. мъничко е и може да слушаш всичко. даже според мен е по-добре, ако се намери де :)

ее, малко са ми далечко IPod-овете :) ще почакам още малко :) много пари са ми. иначе перфектно :) пожелавам ги на всеки :)

groover, айде поизясни се малко....От заглавието на темата виждам, че търсиш "Дискмен за Мини Диск"....което така формулирано е доста неясно. После казваш "...с обикновени мини сидита, на които мога да записвам с обикновена записвачка". За мен това означава малките около 200 Mb дискове, на които и аз съм записвал. По-надолу обаче казваш и "...искам с мини диск и ако може да чете мп3. мини дисковете не са с по-малко място от обикновените дискове". Ей сега ако ми кажеш, че не си противоречиш....здраве му кажи. :wacko:

Човек не разбира точно какво търсиш....ако е с малки дискове значи си е обикновен CD и/или MP3 player.. Ако е с минидискове - значи е минидиск плеър, но тук минидисковете можеш да ги пишеш само с минидиск рекордер, а ценовата разлика между плеър и рекордер не е много голяма, затова е по-добре да си вземеш рекордер.....ако търсиш такова нещо де....

минидискове могат да се пишат и с обикновена записвачка. искам плейър за мини дискове. минидисковете побират колкото обикновен диск.

имаш ли да ми предложиш плейър за минидискове?

минидискове могат да се пишат и с обикновена записвачка. искам плейър за мини дискове. минидисковете побират колкото обикновен диск.

имаш ли да ми предложиш плейър за минидискове?

Не за съжаление....имам само рекордери. А каква "обикновена" записвачка имаш предвид? Понеже записвачките за компютър (не стандартните, дето всички имаме, а тези, които работят с минидискове) обикновено работят с минидискове, които се различават от комерсиалните, които ти търсиш и на тях обикновено не пише минути, а мегабайти...

Мидекс, бъркаш се нещо. Има такива МП3 Плейъри, които са правени за мини дискове. Аз ползвам такива за CD-то на колата, презаписваеми. И на тях мисля, че си пишеше и колко музика могат да поберат, но сега не мога да ти кажа точно, защото е в колата.

Ето някой примерни:

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Sp...?ArticleId=6080

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...&category=41000

Мидекс, бъркаш се нещо. Има такива МП3 Плейъри, които са правени за мини дискове. Аз ползвам такива за CD-то на колата, презаписваеми. И на тях мисля, че си пишеше и колко музика могат да поберат, но сега не мога да ти кажа точно, защото е в колата.

Кога съм казал, че няма?? Говоря за разликата между дата-минидисковете и комерсиалните аудио минидискове. Не ме карайте да търся линкове за четене...имам 3 Sony-та минидискове, но всичките са рекордери. А за да записваш минидискове на компютър с т.нар. "обикновена" записвачка е съвсем ясно, че тя трябва да е предназначена за запис на минидискове, понеже самият процес на запис върху CD (независимо дали ще пишеш аудио или дата) и минидиск се различава коренно, да не говорим за разликите между самите носители.

А това, което даваш като линкове изобщо няма нищо общо с минидисковете, а работи с мини CD-та. А на тях е все тая дали ще пишеш аудио или MP3 - стига плеъра да го поддържа. Ама май ми се струва, че разминаването идва, от неправилното употребяване на термините минидиск и мини CD. :) А и наистина не съм разбрал какво търси при положение, че смесва понятията.....и за мен (и още много хора като bakara по-горе) не е "съвсем естествено" да казват минидискове на мини CD-тата, при положение, че ежедневно работят и с двата вида.....как според теб ще ги различа като ги наричам еднакво? Или може би като кажа миникомпютър, щото съм свикнал да казвам компютър за компютрите, а имам предвид лаптоп, друг няма да разбере barebone или PDA....то нали все компютри... :P

Едит: ОК...този пример може да не е съвсем точен и groover може да не прави разлика между двата вида дискове, но защо казваш, че мини CD-тата "побират колкото обикновен диск"?(Post #12)

Радвам се, че се разбрахте. Щом не търсиш MD, не мога да ти помогна за мини CD плеър. Успех в намирането...погледни и в някой интернет магазин...911 или подобни... :punk

Midex, мисля, че издребняваш, само не ми казвай, че не си разбрал момчето, какво иска...

Ами да, само че като си свикнал да казваш на CD-тата дискове (което всъщност си е така), съвсем нормално е да кажеш и на 8см-овите CD-та, мини дискове...

Едит 2 (или 3, не знам вече...): добре, радвам се, че се разбрахме...Хахахахаха...

Едит 4: Ами виж сега, за хора, които не са имали взимане-даване с миди дискове, като мен, е нормално да се каже мини диск на 8см-овите CD-та...

всички ме разбраха какво искам. не правя разлика между минидиск и мини CD. знам че има такива, за които трябва да има рекордер, знам че има и обикновени, искам плейър за мини CD-та.

благодаря на runner :)

Това с лап топа не е удачен пример. Намери ми един човек, който като му кажеш мини компютър да разбере лап топ. Аз даже не знам, какво е мини компютър... Но да не оспамваме повече темата на човека...

groover, а я кажи, тоя плейър за какво ще го използваш Имам предвид, за ходене, бягане или нещо друго?

обикновено. ще си слушам когато ми се прииска. може да си побягвам. няма да го връзвам към колони или подобни. това с какво може да ти помогне :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...