Jump to content
BulForum.com

ваканцияяя

sharky88

Recommended Posts

Аз е посрешнах по един доста добър начин.С 1,5 л шише ВИНО и час по Химия. Ей такова не е било никога.Много яко си прекарах днеска в даскало. Да не говорим, че после изтрезняването беше в много добра компания. Абе шоу си беше.ПО често да идват ваканциите, че да си правим повечко купони в училище.Големи случки бяха днеска.А утре,вдруги ден и след товаа.Офф мале не ми се мисли.Как съм го запразнил деа.Алкохолизирам се вече.Както казва един приятел: "една ваканция не ти стига да изтрезнееш"...

Айде на всички пичове, и пички весело изкарване на Коледните и Новогоднишни празници И С пиене става ШОУ.Ама не се осирайте, че да сте свежи като пишете във ФОРУМА ;) ;) ;)... Айде и НАЗДРАВеЕеЕеее :beerchug :beerchug :beerchug

Бахти аз не виждам смисъл в тая тема.Всички знаем, че ваканцията е яка и сега всички ше почнат "оооо как ше са натряскам" ми ок направи го мен кво ми пука нали и аз ше го направя и без това, а и не е кой знае какво геройство!

Бахти аз не виждам смисъл в тая тема.Всички знаем, че ваканцията е яка и сега всички ше почнат "оооо как ше са натряскам" ми ок направи го мен кво ми пука нали и аз ше го направя и без това, а и не е кой знае какво геройство!

awe kat ne ti haresva temata kvo postva6 v neq . Nali uj e bezsmislena.

ideqta mi be6e da vnesa malko nastroenie vse pak ne vseki den e KOLEDA i NOVA GODINA.

ha sas zdrave.

АМи да много си прав.Като на snatch не му се чете, пише да не пише,Никой не му е теглил ножа.Даже не са го карали да пише.Че ся ще се натряскаме това е ясно.Ама по лекичко го карай се едно ни се караш тука, че пишем кво ще правим и т.н. Абе дерзайте празнувайте и тфа е.После чак на пролет така, че сега е момента...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...