sharky88 Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Nai posle doide dulgoo4akvanata vakanciq. YEAH. Kakvo 6te pravite prez vakanciqta? Pojelavam na vsi4ki veseli praznici i mnogo zdrave 6tastie i kasmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Аз е посрешнах по един доста добър начин.С 1,5 л шише ВИНО и час по Химия. Ей такова не е било никога.Много яко си прекарах днеска в даскало. Да не говорим, че после изтрезняването беше в много добра компания. Абе шоу си беше.ПО често да идват ваканциите, че да си правим повечко купони в училище.Големи случки бяха днеска.А утре,вдруги ден и след товаа.Офф мале не ми се мисли.Как съм го запразнил деа.Алкохолизирам се вече.Както казва един приятел: "една ваканция не ти стига да изтрезнееш"... Айде на всички пичове, и пички весело изкарване на Коледните и Новогоднишни празници И С пиене става ШОУ.Ама не се осирайте, че да сте свежи като пишете във ФОРУМА ;) ... Айде и НАЗДРАВеЕеЕеее Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 i az taka bqh. Te i 4asovete bqha po 20 min. taka 4e dneska ne se broe6e za daskalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Бахти аз не виждам смисъл в тая тема.Всички знаем, че ваканцията е яка и сега всички ше почнат "оооо как ше са натряскам" ми ок направи го мен кво ми пука нали и аз ше го направя и без това, а и не е кой знае какво геройство! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Аз ще си я прекарам добре надявам се Ще си празнувам и ще уча по история Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 Бахти аз не виждам смисъл в тая тема.Всички знаем, че ваканцията е яка и сега всички ше почнат "оооо как ше са натряскам" ми ок направи го мен кво ми пука нали и аз ше го направя и без това, а и не е кой знае какво геройство! <{POST_SNAPBACK}> awe kat ne ti haresva temata kvo postva6 v neq . Nali uj e bezsmislena. ideqta mi be6e da vnesa malko nastroenie vse pak ne vseki den e KOLEDA i NOVA GODINA. ha sas zdrave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 АМи да много си прав.Като на snatch не му се чете, пише да не пише,Никой не му е теглил ножа.Даже не са го карали да пише.Че ся ще се натряскаме това е ясно.Ама по лекичко го карай се едно ни се караш тука, че пишем кво ще правим и т.н. Абе дерзайте празнувайте и тфа е.После чак на пролет така, че сега е момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 a we takmo ste otvorili takava tema Nqkoi moje li da mi kaje do koq data e vakanciqta 4e as 06te ot nikulden sam q po4nal i i ne sam osvedomen .A za praznicite 6aX-MaT to tova e sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 a we takmo ste otvorili takava tema Nqkoi moje li da mi kaje do koq data e vakanciqta 4e as 06te ot nikulden sam q po4nal i i ne sam osvedomen .A za praznicite 6aX-MaT to tova e sigurno <{POST_SNAPBACK}> na 10 qnuari do godina sme na daskalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 mersi pi4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.