magare Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Опитах се да инсталирам програма за създаване на виртуално флопи, но програмата работеше с определен брой файлови разширения. Добавих .exe, защото реших, че ще ми трябва и без да искам смених file associations на всички файлове с разширение .exe и сега при опит да стартирам, което и да е exe, получавам съобщение "application not found" или уиндоуса ми предлага "open with..." Някой да има идея как да си "разасоциирам" .exe-тата, защото в момента не знам какво да направя. Пробвах от "file types" на фолдър опшънс, обаче там изобщо няма .exe, пък и да имаше с какво щях да го асоциирам и т.н.??? Помагайте, ако можете? Edit: Оправих се. Съжалявам за безпокойството . Успях някакси да стартирам програмата за виртуалното флопи и да разасоциирам .exe разширенията с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satanata Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Опитах се да инсталирам програма за създаване на виртуално флопи, но програмата работеше с определен брой файлови разширения. Добавих .exe, защото реших, че ще ми трябва и без да искам смених file associations на всички файлове с разширение .exe и сега при опит да стартирам, което и да е exe, получавам съобщение "application not found" или уиндоуса ми предлага "open with..."Някой да има идея как да си "разасоциирам" .exe-тата, защото в момента не знам какво да направя. Пробвах от "file types" на фолдър опшънс, обаче там изобщо няма .exe, пък и да имаше с какво щях да го асоциирам и т.н.??? Помагайте, ако можете? Edit: Оправих се. Съжалявам за безпокойството . Успях някакси да стартирам програмата за виртуалното флопи и да разасоциирам .exe разширенията с нея. <{POST_SNAPBACK}> Можеш да се пробваш с regedit там в /HKEY_CLASSES_ROOT ги има всички асоциаций но хал хабер си нямам как аджеба бозата си асоцийра файлове. Весели празници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.