snatch Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 А, не...прави сянка - не гледаш ли снимките? <{POST_SNAPBACK}> Хаха Аз знам какво представлява топката нали имам такава!Ама той казва, че има неон освен самата светлина от топката!И питам дали наистина има такива дето светят с неон самата основа, щото моята свети само топката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 25, 2004 Author Share Posted December 25, 2004 Хаха Аз знам какво представлява топката нали имам такава!Ама той казва, че има неон освен самата светлина от топката!И питам дали наистина има такива дето светят с неон самата основа, щото моята свети само топката. свети и неона в основата. зелено. каква е твоята? от къде си я взел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 От панаира на етаж 1.Основата е зелена ама не свети Ей сега ще я подарявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 коя палата на панаира ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 25, 2004 Author Share Posted December 25, 2004 коя палата на панаира ? 8 палата. ама малката е 25 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 а дали има още такива топки и къде по-точно в 8 палата на първия етаж?имам предвид,в кой магазин?днес искам да си купя и се надявам да са останали.някой ще ми кажели? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 evi^^ Значи влизаш в палата 8 на първия етаж почваш да обикаляш,топки има не се притеснявай няма да свършат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 До склада на TCM направиха един магазин дето продават сякакви електроуреди. Там преди 2-3 месеца имаше озонатор, но не помня колко струваше. Който не го мързи може да отиде и да провери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 evi^^Значи влизаш в палата 8 на първия етаж почваш да обикаляш,топки има не се притеснявай няма да свършат. <{POST_SNAPBACK}> благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Ami moje bi taq topka ako se se6ta6 podleza na centralna gara koito e za kolovozite na vlakovete kato se tragne tam nali ima magazin4eta v nego v posoka kam ki4uka ot dqsnata strana ima6e edno magazin4e i ima6e takav topka izlojena ako ne se laja be6e kam 25-30 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Nadqvam se vsi4ki razbrahte kyde se prodavat vyprosnite topki. Zatvarqm temata ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.