Jump to content
BulForum.com

Плазмена Топка

Recommended Posts

А, не...прави сянка - не гледаш ли снимките? :D

Хаха :lol: Аз знам какво представлява топката нали имам такава!Ама той казва, че има неон освен самата светлина от топката!И питам дали наистина има такива дето светят с неон самата основа, щото моята свети само топката.

Хаха :lol: Аз знам какво представлява топката нали имам такава!Ама той казва, че има неон освен самата светлина от топката!И питам дали наистина има такива дето светят с неон самата основа, щото моята свети само топката.

свети и неона в основата. зелено. каква е твоята? от къде си я взел?

а дали има още такива топки и къде по-точно в 8 палата на първия етаж?имам предвид,в кой магазин?днес искам да си купя и се надявам да са останали.някой ще ми кажели? :confused

До склада на TCM направиха един магазин дето продават сякакви електроуреди. Там преди 2-3 месеца имаше озонатор, но не помня колко струваше. Който не го мързи може да отиде и да провери.

Ami moje bi taq topka ako se se6ta6 podleza na centralna gara koito e za kolovozite na vlakovete kato se tragne tam nali ima magazin4eta v nego v posoka kam ki4uka ot dqsnata strana ima6e edno magazin4e i ima6e takav topka izlojena ako ne se laja be6e kam 25-30 lv

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...