w00x Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 някой има ли някаква идея къде се продават плазмени топки? видях в панаира на базара на първия етаж, но малката топка беше 25 лева. на 3-тия етаж имаше топка същата големина самоче в основата и светеше неон за 19 лева. на първия етаж има топка и по-голям размер за 45-7 лева.. не помня точно. та идеята ми е .. ако някой знае къде се продава.. да ми предложи, ако не... да си зема тая голямата и тва е. мерси. които не се сеща.... за това става въпрос. (между другото това е точния модел на малка топка който се продава за 25 лева. ще се радвам ако някой ми помогне, ако не... поне знаете от къде може да си купите това чудо на физиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_boy^^ Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Понеже не мога да си го преведа добре или поне това, което си превеждам няма абсолютно никакъв смисъл, ще може ли някой да обясни на такива като мен к'во по точно представлява това ЧУДО? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 sre6tu panaira ima edno himi4esko 4istene do nego ot dqsno ima edin visok blok otdolo ima magazin za osvetitelni tela tam ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Т'ва чудо на физиката понеже не ми се дават такива пари си го правя сам.Казва се "Озонатор на въздуха".Схемата е публикувана в списание Млад Конструктор" и не е нищо особено.Там за стъклена сфера се ползва обикновена крушка....За останалото не се иска кой знае какви способности. Е,разбира се на вид не е като тези нови лъскави "Плазмени топки" но върши работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Tva za su6tiq ozonator koito go ima v klimaticite na panasonic li govorim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Ето и схемата с обяснението за по-мераклийте Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Е да, ама това готовото е много по-ефектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Е да, ама това готовото е много по-ефектно. <{POST_SNAPBACK}> noo qsno. I e i po-golqmo. Ama nqq da dam 25 leva za edno staklo de (kolkoto i hubavo da e). Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Тва е супер готинко!Ама струва много пари бе А тя свети ли?А колко силно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 Тва е супер готинко!Ама струва много пари бе А тя свети ли?А колко силно? доста силно свети да ти кажа... и като го пипнеш към пръста ти се образува концентриран лъч. много е яко. на лъча само точките са фиксирани. едната е на пръста, другата е на източника и не мърдат. другата част от лъча се движи свободно. много е яко. ако не намеря.. сигурно ще си зема това голямото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 доста силно свети да ти кажа... и като го пипнеш към пръста ти се образува концентриран лъч. много е яко. на лъча само точките са фиксирани. едната е на пръста, другата е на източника и не мърдат. другата част от лъча се движи свободно. много е яко. ако не намеря.. сигурно ще си зема това голямото. <{POST_SNAPBACK}> А ако си го вземеш ще ми го дадеш ли за ден, два? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 А ако си го вземеш ще ми го дадеш ли за ден, два? хехехе за какво ти е? ако искаш да видиш... иди в плазма. на втория етаж преди ремонта имаше 3. двете бяха като тази и третата имаше странно (страхотно) зелено сияние, което като призрък се приближаваше към пръста при доближаване и при допир сякаш го обхващаше. луда работа. edit: за запалените Модъри прилагам снимка на която попаднах: и линк към страницата с инструкции за изработката. Plasma Ball Case Mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirit Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Tva prejivqvane napravo me napylni i 6te zema da go vida tva proizvedenie na naukata ama tva ot User Guide deto go dade e napravo za Nobelova nagrada de # Wire cutters # A BRAIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 продава се и нещо подобно за 65 лева. ето го на тъмно а ето какво става като се пипне с пръст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirit Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 v poslednata cena , 5lv za babkata s kriviq nos li sa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 v poslednata cena , 5lv za babkata s kriviq nos li sa? тва което аз видях беше със статуетка магьосник. и не са 5, а 40. , защото малката топка без статуетка е 25, а на статуетката е сложена същата топка. незнам дали има нещо при производителите... никва идея няам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirit Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Т'ва чудо на физиката понеже не ми се дават такива пари си го правя сам.Казва се "Озонатор на въздуха".Схемата е публикувана в списание Млад Конструктор" и не е нищо особено.Там за стъклена сфера се ползва обикновена крушка....За останалото не се иска кой знае какви способности.Е,разбира се на вид не е като тези нови лъскави "Плазмени топки" но върши работа... <{POST_SNAPBACK}> I ostava samo po nqkakav na4in za zadyrji6 Хелия и Аргона v nqkva po4ti perfektno hermetizirana styklena topka, i vsi4ko tva da go podklu4i6 kam nqkakvo zahranvane i posle da si smeni6 cveta na sveteneto, kato po nqkakav avtomatiziran na4in uspee6 da vkara6 razli4en gaz vatri i posle......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Мммм..дааа...ефектно....само, че кат' си купим всеки по едно, вече няма да е толкова оригинално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Значи последно къде продават такива работи ? Само до панаира ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2004 Author Share Posted December 24, 2004 Значи последно къде продават такива работи ? Само до панаира ли ? и в някакъв магазин срещу панаира под някаква висока зграда. за осветителни тела. аз там ще ида първо днеска айде и ако някой си купи да се похвали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Значи в панаира на етаж 1 ще има днес към 4:30 (тогава докарват малките са към 23 лв, големите 40 и малко), а на етаж 3 няма вече!В магазина с/у панаира също няма! П.П.Аз си купих и е супер яка! Много зарибявка и ме е яд, че ше я подарявам утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2004 Author Share Posted December 24, 2004 Значи в панаира на етаж 1 ще има днес към 4:30 (тогава докарват малките са към 23 лв, големите 40 и малко), а на етаж 3 няма вече!В магазина с/у панаира също няма!П.П.Аз си купих и е супер яка! Много зарибявка и ме е яд, че ше я подарявам утре аз днеска към 2 си взех последната дето беше останала в магазина срещу панаира. 2 пъти по-голяма е от тая дето е на първия етаж за 47. аз я зех за 45, че даже и неон зелен има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Баси, и аз искам такова!!!! Някой няма ли мерак да ми подари за Коледа!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Ама то неона свети ли?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Ама то неона свети ли?? А, не...прави сянка - не гледаш ли снимките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.