Black Knight Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Мдааа детска радост бенгалски огън. На мен веднъж ми беше достатъчно да видя какво могат да причинят подобни пиратки. Вярвайте ми картината беше грозна. Освен това в повечето случай кефа на някой е съпроводен с отвръщението на 10 пъти повече. Абе вие сте луди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Постовете извън темата да се трият!!!!!!!! Луди не луди .... не те е карал никой да пишеш мнение по въпроса..... оффтопици само... Изобщо не говоря за пиратки и евтини гърмящи простотийки! Става въпрос за ракети тип заря които са невероятно красиви и не са детска радост бенгалски огън! Мерси за информацията за панаира... ще го посетя днеска...Надявам се да намеря хубави ракети! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Има склад за фойрверки в началото на Брезовско шосе, ако се застане с гръб към Панаира се пада в ляво . Цени - складови. Асортимент - също. Но внимавайте какво правите, за да не изреве някой! И най-важното - ако не сте достатъчно квалифицирани, не се опитвайте да си направите бумкалки сами, или, което е още по-опасно, не правете опити да "подобрите" фабрични такива! Весело празнуване на всички!!!! P.S. Black Knight, пише се отврАщение ... Не ми отврЪщай, просто го запомни Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Така.... днеска отскочих до панаира и наистина има няколко щанда за такива работи! Доволен съм като цяло! Цените са малко по ниски от 101 балона. Общо взето хвърлих 100-тина лева за пироефекти.Купух няква батерия с 8 истрела за 27 лева (бая тежичка е) и взех и от най-големите ракети с по 1.5 метра пръчка за закрепване на цена 20 лева бройката.... всички други са мънички ракети... Панаира е до 6-ти януари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.