Jump to content
BulForum.com

Foerverki i piraki

Ice_boy^^

Recommended Posts

Мдааа детска радост бенгалски огън. На мен веднъж ми беше достатъчно да видя какво могат да причинят подобни пиратки. Вярвайте ми картината беше грозна. Освен това в повечето случай кефа на някой е съпроводен с отвръщението на 10 пъти повече. Абе вие сте луди!

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Постовете извън темата да се трият!!!!!!!!

Луди не луди .... не те е карал никой да пишеш мнение по въпроса..... оффтопици само...

Изобщо не говоря за пиратки и евтини гърмящи простотийки! Става въпрос за ракети тип заря които са невероятно красиви и не са детска радост бенгалски огън!

Мерси за информацията за панаира... ще го посетя днеска...Надявам се да намеря хубави ракети!

Има склад за фойрверки в началото на Брезовско шосе, ако се застане с гръб към Панаира се пада в ляво . Цени - складови. Асортимент - също. Но внимавайте какво правите, за да не изреве някой!

И най-важното - ако не сте достатъчно квалифицирани, не се опитвайте да си направите бумкалки сами, или, което е още по-опасно, не правете опити да "подобрите" фабрични такива!

Весело празнуване на всички!!!!

P.S. Black Knight, пише се отврАщение ... Не ми отврЪщай, просто го запомни :)

Така.... днеска отскочих до панаира и наистина има няколко щанда за такива работи! Доволен съм като цяло! Цените са малко по ниски от 101 балона. Общо взето хвърлих 100-тина лева за пироефекти.Купух няква батерия с 8 истрела за 27 лева (бая тежичка е) и взех и от най-големите ракети с по 1.5 метра пръчка за закрепване на цена 20 лева бройката.... всички други са мънички ракети... :)

Панаира е до 6-ти януари...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...