Jump to content
BulForum.com

Foerverki i piraki

Ice_boy^^

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Аз както всяка година ще се заредя с 5-6 кутии пиратки като 1-2 кутии ще са от тези с 3 гърмежа а другите с по 1. Може да си харесам някакви фоерверки ако има такива които да ми легнат по-евтино и да правят добри ефкти :)

1.Като пишеш,гледай какво пишеш.

2.Пиротехническите изделия,като цяло са опасни.Да не говорим,че вече повечето са и забранени.

3.Не давам пари за неща,които мога да си направя много по-качествено и безопасно(и евтино).

Братчеда миналата година зареди от някакъв склад в София всякакви работи за около 70-80 лева на складови цени - 3 часа нон-стоп сме палили фитили и т.н., не остана аларма в махалата дето да не пропищи.

Аз по принцип не бих дал толкова пари никога, ама той е луда глава. Последно като говорихме и вика - "Малко, малко бяха! Тая година ще взема ПОВЕЧЕ!!!"

Бедна ми е фантазията какво ще става!!!

Hякой ходил ли е на складовете ,до Панайра ? Там стига да знаеш къде да отидеш може да се вземат доста "тънко" , аз ще взема 1-2 кутий колкото да има за сестра ми да пали на Нова Година .

Автора на темата как може да допускаш грешка дори като пишеш на шльокавица :confused

za sega az sym zel nqkvi raketi "Silver Chrysanthemum" i "Saturn", no mi se struvat malki i utre kato hoda da zarejdam pak 6te vzema ne6to po golqmko.Tezi ne 4e sa malki no mi se 6te da e mnoo zdrao na nova godina. Zel sym nekolko "Big Tiger"-i i ose6tam 4e 6te padat djamove.Razbira se sym zel i nqkolko kutii s po 3 gyrmeja. No 70 lv. nqma dam nikoga 6toto 1-vo ne mogat da stoqt pari u men bez da se har4at :P i 2-ro tva sa dosta pari hvyrleni samo za edna ve4er svetlini i gyrmeji.

Офтопик.

Абе хора как може да си давате парите за такива простотии, да ви светка и гърми.

Една съвсем безплатна идея, слагате си на главата една тенджера и биете с черпака, постига се абсолютн същия ефект.

Ми като онова "Аз не свалям от Рафтер.Направи като мен.Не се излагай!", или нещо такова беше, но ъпдейтнато :) от едни типове от МГ в Пазарджик.А понеже и аз уча там реших да го лепна да дразна такива като теб :P бъзикам се разбира се

Уф, тия пиратки са такъв дразнител. Не минават две минути без да е изгърмяла пиратка. Супер ме дразнят. Иде ми понякога да хвана някой от "пироманите" и да му завра една пиратка в ауспуха и да я драсна. Като ви се ще да гърмите - взривете районното, к'во ся, 'ше си играем на дребно ли? Пиратки - пльок, пльок, цвък - детска радост пластмасов вибратор.

Изчакайте 2-3 дена преди Нова Година и целият град ще бъде залят с тея неща

Е ти добре ама аз :) Докато дойда от Пловдив до Пазарджик ще дам 10 лв :) Но ще се оправим. То ако не грамнем по една пиратка на нова година и не запалим по една ракета все едно не е нова година :)

И за мен фойерверките са част от празника. Под 20-30лв не минавам. Засега съм заредил към половин торба в насипно състояние. След малко тръгвам към панаира да видя какво още ще взема. В тъпото МЕТРО дават само по едно от опаковка и трябва да минаваш 10 пъти.

Дадоха ми една идея за мегаизпълнение. Поставяте две кутии пиратки една срещу друга барута да се пресреща. Палите и бягате. Пиратките се палят една от друга и стават 200 гръма в оглушителен тътен. Ако пък са с тройния гърмеж - стават 600. Тази година ще го пробвам.

Fire in the hole!

Чаро

Charovni

Казва се "Слънце"...

Вчера направихме две такива...Дори съм ги снимал ;)

...И като ги запалиш трябва да ги ритнеш щото иначе една като гръмне ще разкъса другите до нея и се намаля ефекта.Има по-малко гърмежи. :D

Аз едно време (доста отдавна) палих, пуках...к'вото имаше....а то не беше много. Сега, когато по магазините има "от пиле мляко" живея в къща без тераса, срещу главна улица, с къщи на 7-8 метра пред прозореца ми....не стига това, ами съм и с решетки на прозорците и не мога една ракета да изстрелям. :( Затова се задоволявам само с гърмежи с халосни патрони (имам 2 пистолета). :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...