Ice_boy^^ Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Kakvi foerverki i bombi smqtate da vzimate za praznicite? Ето и малко от многото видове пиротехники ->>> [[[[ ТУК ]]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Аз както всяка година ще се заредя с 5-6 кутии пиратки като 1-2 кутии ще са от тези с 3 гърмежа а другите с по 1. Може да си харесам някакви фоерверки ако има такива които да ми легнат по-евтино и да правят добри ефкти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 1.Като пишеш,гледай какво пишеш. 2.Пиротехническите изделия,като цяло са опасни.Да не говорим,че вече повечето са и забранени. 3.Не давам пари за неща,които мога да си направя много по-качествено и безопасно(и евтино). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 В метро са дебели да знаете нещо евтинко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Братчеда миналата година зареди от някакъв склад в София всякакви работи за около 70-80 лева на складови цени - 3 часа нон-стоп сме палили фитили и т.н., не остана аларма в махалата дето да не пропищи. Аз по принцип не бих дал толкова пари никога, ама той е луда глава. Последно като говорихме и вика - "Малко, малко бяха! Тая година ще взема ПОВЕЧЕ!!!" Бедна ми е фантазията какво ще става!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Hякой ходил ли е на складовете ,до Панайра ? Там стига да знаеш къде да отидеш може да се вземат доста "тънко" , аз ще взема 1-2 кутий колкото да има за сестра ми да пали на Нова Година . Автора на темата как може да допускаш грешка дори като пишеш на шльокавица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_boy^^ Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 za sega az sym zel nqkvi raketi "Silver Chrysanthemum" i "Saturn", no mi se struvat malki i utre kato hoda da zarejdam pak 6te vzema ne6to po golqmko.Tezi ne 4e sa malki no mi se 6te da e mnoo zdrao na nova godina. Zel sym nekolko "Big Tiger"-i i ose6tam 4e 6te padat djamove.Razbira se sym zel i nqkolko kutii s po 3 gyrmeja. No 70 lv. nqma dam nikoga 6toto 1-vo ne mogat da stoqt pari u men bez da se har4at i 2-ro tva sa dosta pari hvyrleni samo za edna ve4er svetlini i gyrmeji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_boy^^ Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 Автора на темата как може да допускаш грешка дори като пишеш на шльокавица <{POST_SNAPBACK}> Ako me poznava6e li4no nqma6e da si zadava6 takiva vyprosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=24114 Това е за такива като тебе. Също няма да е зле да погледнеш и правилата на форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 na men piratkite 4estno kazano ne mi haresvat, sus sigurnost ste si vzema mnogo raketi , foerverki i bengalski ogan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Във връзка панаира,ами там 1 кутия от 1-гърмеж е 1.20,а с троен 1-кутия 1.70 Аз съм си взел 2 кутии(по една от 2-та вида) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Офтопик. Абе хора как може да си давате парите за такива простотии, да ви светка и гърми. Една съвсем безплатна идея, слагате си на главата една тенджера и биете с черпака, постига се абсолютн същия ефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 za po-eftino moje da potarsite v edna ka6ta tam do darvoto nezakonno se prodavat malko po-nadolu ot darvoto e az ot tam si gi zimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidas_fan Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Men ot piratkite me e strah,ama 6te se razmaja da palq raketi i drugi podobni raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_boy^^ Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 Я кажете как вървят цените в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Hubava tema ... ama kyv e toq typ podpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_boy^^ Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 Ми като онова "Аз не свалям от Рафтер.Направи като мен.Не се излагай!", или нещо такова беше, но ъпдейтнато от едни типове от МГ в Пазарджик.А понеже и аз уча там реших да го лепна да дразна такива като теб бъзикам се разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Уф, тия пиратки са такъв дразнител. Не минават две минути без да е изгърмяла пиратка. Супер ме дразнят. Иде ми понякога да хвана някой от "пироманите" и да му завра една пиратка в ауспуха и да я драсна. Като ви се ще да гърмите - взривете районното, к'во ся, 'ше си играем на дребно ли? Пиратки - пльок, пльок, цвък - детска радост пластмасов вибратор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Изчакайте 2-3 дена преди Нова Година и целият град ще бъде залят с тея неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Az si vzimam vsichko ot Pazardjik ot Mario se kazva-toi e vnositel i pri nego moje da se nameriat neshta kadeto drugade gi niama. Predpolagam che povecheto ot Pazardjik go poznavate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Е ти добре ама аз Докато дойда от Пловдив до Пазарджик ще дам 10 лв Но ще се оправим. То ако не грамнем по една пиратка на нова година и не запалим по една ракета все едно не е нова година Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 И за мен фойерверките са част от празника. Под 20-30лв не минавам. Засега съм заредил към половин торба в насипно състояние. След малко тръгвам към панаира да видя какво още ще взема. В тъпото МЕТРО дават само по едно от опаковка и трябва да минаваш 10 пъти. Дадоха ми една идея за мегаизпълнение. Поставяте две кутии пиратки една срещу друга барута да се пресреща. Палите и бягате. Пиратките се палят една от друга и стават 200 гръма в оглушителен тътен. Ако пък са с тройния гърмеж - стават 600. Тази година ще го пробвам. Fire in the hole! Чаро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Аз пък смятам тази година да си взема повечко Дано не закъсам с финансиите поради тази причина, ама поне се кефя Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Charovni Казва се "Слънце"... Вчера направихме две такива...Дори съм ги снимал ...И като ги запалиш трябва да ги ритнеш щото иначе една като гръмне ще разкъса другите до нея и се намаля ефекта.Има по-малко гърмежи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Аз едно време (доста отдавна) палих, пуках...к'вото имаше....а то не беше много. Сега, когато по магазините има "от пиле мляко" живея в къща без тераса, срещу главна улица, с къщи на 7-8 метра пред прозореца ми....не стига това, ами съм и с решетки на прозорците и не мога една ракета да изстрелям. Затова се задоволявам само с гърмежи с халосни патрони (имам 2 пистолета). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.