aip Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Имам Линукс Мандраик 10 но той не подържа сериа АТА на харда а аз съм с такъв и си търся Линукс който да я подържа, но пак да има графична среда и ако може да е на български. Предварително ви благодар : ) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Имам Линукс Мандраик 10 но той не подържа сериа АТА на харда а аз съм с такъв и си търся Линукс който да я подържа, но пак да има графична среда и ако може да е на български. Предварително ви благодар : ) :) <{POST_SNAPBACK}> Поддържа си! Има теми за SATA и Линукс тук. Потърси ги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aip Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 Къде да търся тези настроики . И как да си ги инсталирам посли. Аз съм инсталирал Мандрайка но като го стартирам ми дава block error 3x30 и Линукса не тръгва. Викнах един познат който прави сървари под Линукс и той ми каза , че този Линукс не подържа SATA. Затова аз питам за такава версии. Предварително ви благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 малииии....Хващам се за главата ....много яки "думи": "прави", "посли" Аве пич сложи си СуСЕ и ще забравиш за проблемите си. СуСЕ-то не прави проблеми със харда то и Мендрейк, не би трябвало да прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.