Jump to content
BulForum.com

Продавам РАМ

Recommended Posts

SDRAM 256 MB 133 Mhz Kingston KTC-EN133/256 двустранни са, стават и на стари дъна - цена 49 лв - Продадени са всички:)

DDR 128 MB 400 Mhz марката е Infineon - цена 28 лв - имам около 10 бройки продадени са всички

DDR 256 MB 266 Mhz марката е Infineon - цена 48 лв - 1 бройка - Продадена!

РАМБУС 512 MB 800 Mhz Kingston KTC7338/512 с алуминиев синк е покрита отгоре - вие предложете

За лаптопа е Hynix 256 MB DDR 266 Mhz - цена също предложете - Продадена

Значи рамовете са внос от чужбина и следователно нямат гаранция, който има въпроси на PM или в темата

местонахождение: Пловдив

ICQ 319-454-051

Namalqm cenite:)

сигурен ли си,че 128DDR е 400Mhz...щото досега сам виждал само 333Mhz...ако е наистина 400Mhz я взимам...паши ми ПС да се разберем...

SDRAM 256 MB 133 Mhz Kingston KTC-EN133/256 двустранни са, стават и на стари дъна - цена 49 лв - 2-3 бройки имам

Имаш ли от тези? Взимам една, разбира се от съображения за съвместимост с другите модули, ще искам да я тествам до края на съответния ден когато я взема, ако не стане на дъното, да мога да я върна? Вероятността е малка, но става ли?

Имаш ли от тези? Взимам една, разбира се от съображения за съвместимост с другите модули, ще искам да я тествам до края на съответния ден когато я взема, ако не стане на дъното, да мога да я върна? Вероятността е малка, но става ли?

nqma problemi da q testvash dori moga da ti otpusna otshte 1-2 dena da si q testvash i ako ne ti haresa shte ti varna parite :), koeto vaji za vsichki ramove... nqma da se lajem q...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...