jijane Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Едната уредба е SONY,другата е AIWA.AIWA-та има някаква останала гаранция,а SONY-то вече няма гаранция. SONY-цена 320лв AIWA-цена 260лв Видеокамерата също е SONY-също няма гаранция Цък-цена 410лв+бонус чанта за нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Za kvo gi prodava6 da ne bi da im ima ne6to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 Za kvo gi prodava6 da ne bi da im ima ne6to ? <{POST_SNAPBACK}> Нищо им няма,просто правя услуга на един приятел който ги продава и ако може да няма повече коментари от този сорт Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEsko Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Az se zamisliam za SONY-to... Ako imash dokument za sobstvenost.. shte ia vzema za 280 kinta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 Az se zamisliam za SONY-to... Ako imash dokument za sobstvenost.. shte ia vzema za 280 kinta.. <{POST_SNAPBACK}> Ще проверя дали човека дето я продава има и ще ти кажа,но за под 300 не я дава Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Принципно ме интересува видеокамерата, но имам една стара, която трябва първо да продам Цената ми се струва малко висока. Освен това ме интересува какви кабели и аксесоари, освен чантата, има в комплекта и колко време и държи акумулатора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 Принципно ме интересува видеокамерата, но имам една стара, която трябва първо да продам Цената ми се струва малко висока. Освен това ме интересува какви кабели и аксесоари, освен чантата, има в комплекта и колко време и държи акумулатора? <{POST_SNAPBACK}> Имаш ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.