demon001 Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 hey, hora, pomognete. instalirah si prince of persai warrior within. imam q na diska, a e svalena na drug pc ot warez.tv. instalirvam q i mi iska crack (please insert the correct cd rom......). v nito edin ot diskovete nqmam papka crack ili deviance. probvah da kopiram mikonkata za startirane na igrata ot 3tiq disk i da q sloja v/u tazi v harddiska i pak ne stava. kakvo li ne pravih. a i dokato q instalirvah mise poqvi nqkav nadpis: this is not the correct folume. please insert POP2INST.EXE. puskam pak 1viq disk, nadpisa izchezva, i az si prodaljavam. 3 pati q instaliravh i ne moga da q pusna. imam vsi4ki sistemni iziskvaniq ama toq patch. ako nqkoi znae ot kade moga da si vzema crack za prince of persia warrior within shte sam mu mnogo blagodaren i shte mu izpratq edin strahoten wallpaper na igrata napraven ot men s photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 За тая игра май има отделна тема,а?!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon001 Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 az sam nov tuk no mislq che temata za prince of persia e glavano reviu na igrata. az pitam za pomosht pri startiraneto i Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Примен в CD3 се намира папка crack при теб как е Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon001 Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 az imam samo autorun, support oshte nqkolko faila plus ikonkata na igrata. struva mi se che igrata ne e zapisana dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.