ultimate Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 vlizam v data.bg i IE mi pokazva Your current security settings prohibit running Active X controls on this page I tq nqma da moje da se otvori. Az se rovih v IE options ama ne mojah da go napraq 6oto se si izliza tva error4e taka 4e ako moje da mi pomognete ^te sam vi mnoo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 vlizam v data.bg i IE mi pokazva Your current security settings prohibit running Active X controls on this page I tq nqma da moje da se otvori.Az se rovih v IE options ama ne mojah da go napraq 6oto se si izliza tva error4e taka 4e ako moje da mi pomognete ^te sam vi mnoo blagodaren <{POST_SNAPBACK}> Значи натискаш в Internet explorer горе tools>internet options>подстраница security> и там бутона default level Ако не се лъжа така се оправяше проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Значи натискаш в Internet explorer горе tools>internet options>подстраница security> и там бутона default level Ако не се лъжа така се оправяше проблема. <{POST_SNAPBACK}> По-скоро Custom Level... и там най-горе има 4-5 избора за ActiveX контролите, дали да се стартират signed, unsigned, scripting и т.н. за АктивХ. Специално за data.bg не е препоръчително да се включват тези контроли, защото преди време точно този сайт заразяваше компютрите с червеи през IE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.