Dragonfly^ Posted July 5, 2003 Share Posted July 5, 2003 Nqkoi da znae kak moga da ograni4avam broq na pokazvanite elemnti na drop-down menu v web stranica i po-to4no: Ako imam edno pada6to menu i v nego 10 elementa. Kak da napravq taka, 4e da se pokazvat 3, a ostanalite da se scroll-irat 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 5, 2003 Share Posted July 5, 2003 probvai dali po tozi na4in, taka moje po da ti haresa. "<select size="1" name="D1" multiple>" Ina4e tova, koeto iska6 e nevazmojno. Drop-down Menutata vinagi si padat celi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted July 5, 2003 Author Share Posted July 5, 2003 nqkuv script ne moje li da se izpolzva da go izlujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 5, 2003 Share Posted July 5, 2003 hrumna mi drugo kvo moi6 da naprai6 eto ti source-a "<select name="D1" size="3"> <option>1</option> <option>2</option> <option>3</option> <option>4</option> <option>5</option> <option>6</option> <option>7</option> <option>8</option> <option>9</option> <option>10</option> </select></p>" probvai go i kaji dali ti var6i rabota. Ako ne pokaji mi ot nqkade saita ti moje ne6to drugo da se izmisli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted July 5, 2003 Author Share Posted July 5, 2003 ne mi vur6i rabota Trqbva mi pada6to menu + ograni4enie btw site ne e moi, a na firmata, v koqto ba4kam v momenta i e mnogo spe6no btw mnogo me sumnqva vuob6te da stane tova, moje bi samo s flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted July 7, 2003 Share Posted July 7, 2003 ne mi vur6i rabota Trqbva mi pada6to menu + ograni4enie btw site ne e moi, a na firmata, v koqto ba4kam v momenta i e mnogo spe6no btw mnogo me sumnqva vuob6te da stane tova, moje bi samo s flash vsushtnost moje da stane s DHTML. Vij DHTML Central imat dobra cross-browser biblioteka s koiato mojesh da skalupish DropDown. Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.