Jump to content
BulForum.com

Къде има добър сервиз за GSM

Recommended Posts

И аз познавам бат' Миро - съгласен съм с мнението за сервиза.

Също така, бих препоръчал на бул.Руски посока от х-л Лайпциг към гарата - последното магазинче преди кръговото движение.Успех! ;)

Също така, бих препоръчал на бул.Руски посока от х-л Лайпциг към гарата - последното магазинче преди кръговото движение.Успех! ;)

otgore ima reklama edin golqm GSM

i az sam dovolen ot tam :)

otgore ima reklama edin golqm GSM

i az sam dovolen ot tam :)

И аз съм доволен най-много от там :love Много разбират и цените са им прилични :lol: за доста неща само там ми дадоха информация и по твоя въпрос там ще ти дадат най-компетентно мнение :excl:

за смяната на процесора на телефона ми ми взеха 50 лв,за всичко,и само там му откриха проблема къде е ,навсякаде другаде само вдигаха рамене :punk :punk

tam su6tato na bul. Ruski firmata e G-tel  a na men mi vzaha 100 leva za bg menu i mi se prepalni pametta na tel i mi go opravihamnoo sam dovolen 6toto tva e nokia 7650 vse pak

Не мога да кажа, че разбирам изцяло какво си написал, но до колкото разбрах и ти си доволен от фирмата която е на Руски, до колелото на централна гара.

Да, този в началото на руски също съм чувал много добри неща за него, коректни били момчетата...понко, ти щом си дал 100 лева за бг меню си герой направо ! :)

znaci ima edin serviz to4no na glavnata do magazina za 1 dollar ili tam kak se kazva6e! to nqkude s/y etil i germanos! edno vreme ima6e edin golqm universalen magazin nz to4no kak se kazva! na vtoriq etaj e! ama ti kato se zagleda6 si pi6e s edin glqm napis na samoto nqsto! sorry za lo6oto obqsnenie ama ti 6te go nameri6! /6to az uspqx ,,//

Благодаря на всички! Бях до този сервиз на Руски но от там ме посъветваха да си взема нов защото ставаше въпрос за стар телефон и ремонта не си струваше особенно. Та сега ще направя нова тема - какъв телефон да се взема :) ( то не е точно за мен, а за едно момиче)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...