Jump to content
BulForum.com

Kajete qk bar

Genius

Recommended Posts

Ами мисля,че "Тра-ла-ла" не искат,можеш да пробваш и в "Карамел".Но не съм сигурен,защото аз имам 18 и никъде не ми създават проблем

Пич иди във FlyBar-а на Ленин град.Там нито охрана има, нито карта ще ти искат.Мъзиката е на 6 и в петък и събота се пални много яко :punk

Пич иди във FlyBar-а на Ленин град.Там нито охрана има, нито карта ще ти искат.Мъзиката е на 6 и в петък и събота се пални много яко :punk

Да бе... Че музиката е яка така е.Ама, че се пълни :confused не ми се вярва поне аз не съм бил свидетел де. На пича компанията + персонала може :D :D

казват че във VooDoo Bar неискат карти ама не сам мнооо сигорен :(

а и в МАРМАЛАД-а маи нещат !

но не сам ходил и не знам (само са ми казвали приятели) за тфа не сам сигорен ! иначе ако ти се пие куписи кфото искаш и пий на тепето ве :)

поне аз така праа :)

Амо то тогава по-хубаво отиди във Виосисида(до "Ана Май") или долу във бившият Римски стадион,а ако изглеждаш на около 18 и над тях мисля си,че ще те пуснат и в Авеню-то на "Мария Луиза"

ЪЪЪ може би има един до гара Филипово, казва се "Джоана".И се намира на кръстовището преди Мега Марина на "ул.Победа"

Това е ресторант, а не БАР.А да ви кажа онзи ден ме изгониха от Universe Club понеже нямам години.И други път като ида там,ако не ме изгонят ще си имат проблеми.А иначе ако е просто за напиване намират се кръчми като "Водолаза" :sick , "КокалЪ" :sick има една "Последен рунд" - намира се зад Мега Марина в посока ТПК Марица (нещо такова).Другоо не се сещам в момента, ама за барове карай по квартали и ще разбереш.На мен не ми правят проблеми в Faces, Laguna и други.Ама не знам какво сте се затръшкали за тия БАР-ове като по-яко от КУПОН няма.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...