Genius Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Molq wi kajete mi qki barowe, w koito ne iskat 18 godini, 4e mnogo mi trqbwa. Ako moje po-barzxo. 10x predwaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ами мисля,че "Тра-ла-ла" не искат,можеш да пробваш и в "Карамел".Но не съм сигурен,защото аз имам 18 и никъде не ми създават проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ескада Фейсис Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 V Tra-la-la iskat. Pone na men sa mi. No to zavisi i na kakyv kef e ohranata. Ponqkoga ne iskat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 mai pochti navsqkyde iskat veche,mnogo proverki pochnaha da pravqt policaite pak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rDOX Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Пич иди във FlyBar-а на Ленин град.Там нито охрана има, нито карта ще ти искат.Мъзиката е на 6 и в петък и събота се пални много яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Пич иди във FlyBar-а на Ленин град.Там нито охрана има, нито карта ще ти искат.Мъзиката е на 6 и в петък и събота се пални много яко <{POST_SNAPBACK}> Да бе... Че музиката е яка така е.Ама, че се пълни не ми се вярва поне аз не съм бил свидетел де. На пича компанията + персонала може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 sound - ако не си ходил посети го-още не мога да свикна с новия, ама времето е пред мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 казват че във VooDoo Bar неискат карти ама не сам мнооо сигорен а и в МАРМАЛАД-а маи нещат ! но не сам ходил и не знам (само са ми казвали приятели) за тфа не сам сигорен ! иначе ако ти се пие куписи кфото искаш и пий на тепето ве поне аз така праа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Амо то тогава по-хубаво отиди във Виосисида(до "Ана Май") или долу във бившият Римски стадион,а ако изглеждаш на около 18 и над тях мисля си,че ще те пуснат и в Авеню-то на "Мария Луиза" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rDOX Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 VoodooBar сащо не правят проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
badniggazz Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 v sinia club v kar6iaka mahala puskat bez 18.ama trqbva da si s za4rveni o4i4ki ve brat Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 В Дайкири дават алкохол без проблеми.. редовно гледам някви 6-то класници да пият текили и водки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmc Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 v marmalad ne iskat godini sa6to v voodoo.ina4e po 4algite se vliza bez problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 ЪЪЪ може би има един до гара Филипово, казва се "Джоана".И се намира на кръстовището преди Мега Марина на "ул.Победа" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 ЪЪЪ може би има един до гара Филипово, казва се "Джоана".И се намира на кръстовището преди Мега Марина на "ул.Победа" <{POST_SNAPBACK}> Това е ресторант, а не БАР.А да ви кажа онзи ден ме изгониха от Universe Club понеже нямам години.И други път като ида там,ако не ме изгонят ще си имат проблеми.А иначе ако е просто за напиване намират се кръчми като "Водолаза" , "КокалЪ" има една "Последен рунд" - намира се зад Мега Марина в посока ТПК Марица (нещо такова).Другоо не се сещам в момента, ама за барове карай по квартали и ще разбереш.На мен не ми правят проблеми в Faces, Laguna и други.Ама не знам какво сте се затръшкали за тия БАР-ове като по-яко от КУПОН няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.