Jump to content
BulForum.com

Novi skorosti - sluhove ili istina

DeViAtOr

Recommended Posts

Abre hora verno li e 4e sa 6teli da uveli4avat skorostite na vsi4ki tarifi s 50% ili sa ma izbazikali?

Ами предполагам, че може да има някакво коледно увеличение ама чак с 50% такова нещо досега не е имало :blink:

emi da vreme e :)

i kakvo mu e mnogoto na 50% :confused

vsi4ki drugi svalqt lokalno s 10x pove4e ot nas s "modem4etata" taka 4e mislq 4e 50% sa dori malko  :devil

Абе не мога да разбера защо за вас и-нет означава локален трафик ама както и да е. Разни хора разни интереси :)

Прекалено е хубаво, за да е истина. Най-много да махнат бановете и warn-а във форума като миналата година.

I az mislq 4e shte ima nqkakva uveli4enie, no ne mi se vqrva da e 4ak 50%. A ina4e otnosno izkazvaneto za lokalniq trafik. Az li4no razbiram pod dobyr internet da moga da si namerq tova koeto mu trqbva vyzmojno nai byrzo. Nezavisimo dali shte da e ot lokalniq ili ot drugade.

а някой не се ли замисли ,че ако ще има такова все пак ще се съобщи :confused Е то най-важното е да наспамим едно хубаво форума и всеки да напише "оле дано да го увеличат с 50%"

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=18217 темата в която се оповестяват новините .

За момента са само слухове,но дано за Коледа да е реалност.

@karaman що се издаваш изчакай да ги увеичат па тогава кажи това сега кат те видят кво си казал и няма да направят увеличение :P .

Иначе по темата такива слухове бол ... но има надежда ... и аз се надявам пък и увеличението да е само на локалния пак съм доволен ... аз и без това от други места почти не свалям :)

Ми до колкото съм забелязал всеки път като има наистина увеличение на скоростите,първи за това пише @veno в News.И сега си мисля,че преди да има нещо пуснато от модераторите,няма какво да си пишем.

А иначе защо да няма 50% увеличение на скоростите?От август 2003 съм абонат на Еврокома.Тогава достъпната беше 32 kbps.Сега е 128 kbps.Или за почти година и половина 400% увеличение на скоростите!

@Shitthapan taq tema e zatvorena

dano yve4elqt tarifite.za6to mi omrzna da svalqm edin 24 4asa :throw:

затворена е заради флуудерите които очастват и в тази тема . Но някой реши пак да пусне подобна тема ,ей така да има

Ако ти е омръзнало , може да си смениш доставчика ...

• 2 years later...

Аве хора,гледам че говорите за повишаването на скоростите от нова година и искам да ви питам нещичко.Та значи аз съм абонат на GGBIT и от седмица и половина скороста с която свалям от movies.co.jp е максимум 150кб,да не говоря че и скороста към останалите "локални сървари" не е по различна.Та ако и при вас е така кажете да знам че е нормално.В противен случаи тея от GGBIT да стягат куфарите и да идват си го оправят :)

Обаждай се...всъщност направо отиди на място/но вече не знам къде е мястото/,щото явно имат нещо оплескано.На мен локалната скорост не ми е мръднала от 300кб

Обаждай се...всъщност направо отиди на място/но вече не знам къде е мястото/,щото явно имат нещо оплескано.На мен локалната скорост не ми е мръднала от 300кб

Ако си на най-ниската тарифа колко очакваш да ти е ????

Иначе има овеличение на скоростта!

Напоследък такива като теб знаеш ли колко мнооого ме радват ? Дееба,тва не можете да четете ли,не схващате кво ви се говори/пише? Човекът преди мен казва,че локалната му е 150-казвам му,че има проблем при него,щото локалната ми скорост не е мръднала от 300-демек била е триста и пак е толкова. Сега дали ще схванеш? И следващият път се постарай да не ми слагаш толкова въпросителни!

• 2 weeks later...

Spored men vun6niq e dobar, BG malko kuca kato skorost a VELIKIQ lokalen e s godini nazad kato skorost. 50% na INT BG i LOCAL nema smisal spored mene da dignat malko BG i ve4e lokalniq nego da dignat pove4ko. za kvo mi e toq lokalen sajt kojto nema tursa4ka za software i mp3 kat moga da svalqm ot 4ujd sas sa6tata skorost kadeto nema da tarsa edna tupa MP3 s 4asove

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...