GeorgeCh Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Продават се следните неща: 1. Цифров фотоапарат TCM 4,1MP - 100 лв. - Продаден 2. Цифров фотоапарат Cronos SP3110 - 110 лв. - Продаден 3. Цифров фотоапарат JamCam 3.0 - 20лв. - Продаден 4. Видеокамера RCA VHSC - 145 лв. - Нова цена - 140 лв. 5. Записващо видео Panasonic - 60 лв. 6. Palm-Size PC HP Jornada 420 - 80 лв. - Продаден 7. Комплект безжична клавиатура и мишка Logitech - 30 лв. - Продаден Повече информация и снимки ТУК или ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Interesuvam se ot palma no iskam da znam ima li slot za memory card i su6to moga li d amu sloja C+ i su6to po princip namirat li se kb za tozi model? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 21, 2004 Author Share Posted December 21, 2004 Interesuvam se ot palma no iskam da znam ima li slot za memory card i su6to moga li d amu sloja C+ i su6to po princip namirat li se kb za tozi model? <{POST_SNAPBACK}> Ima slot za CF Card. OSa mu e Windows CE 2.11 i ne moje da se updejtwa. Za C++ i KB ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 браузъра на Jornada-та поддържа ли java и javascript ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Am kolko mu trae bateriqta g/d i ako sviri muzika izdarja li pone 5 4asa i kolko cvqta mu e monitora nai vajnoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 В страницата, която съм качил, има линк за информация. Ето още един: Инфо за Jornada 420 Повече информация не мога да дам, не съм го ползвал реално, стои си в кутията. Който иска може да дойде да го види. Едно уточнение: backup батерията му не работи. Връзката с PC е по RS232, под XP работи перфектно. Основната му батерия е акумулаторна и се държи добре. Зарежда се на докинг станцията и като я пуснахме държа 3-4 дена, но през това време е ползван малко - т.е. повече на стендбай. Казах вече, че OS не може да се сменя. Имам някакви софтуерчета за него, ама не ми е останало време да си играя да ги пробвам, а и си имам друг палм. За тези дето не им се рови в нета - дисплея е 256 цвята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 Тъй като всички цифрови фотоапарати са вече продадени, а за останалите неща съм отворил нова тема (с нови цени и за да отговаря заглавието на съдържанието) - моля затворете темата. Сори, но не намерих как да йа затворя сам. Ако има начин, ще бъда благодарен да ми го кажете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.