Jump to content
BulForum.com

GTA 5

a_krastev

Recommended Posts

Tui kato v temata na GTA San Andreas ne mi se zapazva napisanoto pravia edna tema da vi pitam neshto.Sujalaiavam pak za tovo.Iskam da pitam ot kude moga da si drupna konzola za GTA San Andreas.Za ps2 zashtoto ne namerih v lareza.Please help me!!!!!!!!!!!!!!!! :punk

Za ps2 zashtoto ne namerih v lareza.

"лареза" rulz.

така като гледам има release .. ако се затърсиш по-упорито - ще намериш.

2004-10-27 PlayStation 2 GTA San Andreas © Rockstar *PAL* *MULTI5* *FULLDVD* CHRONIC 56x50 MB

Tui kato v temata na GTA San Andreas ne mi se zapazva napisanoto pravia edna tema da vi pitam neshto.Sujalaiavam pak za tovo.Iskam da pitam ot kude moga da si drupna konzola za GTA San Andreas.Za ps2 zashtoto ne namerih v lareza.Please help me!!!!!!!!!!!!!!!! :punk

Drug variant e da ya naemesh ot nyakoya videoteka,ima takiva koito davat pod naem igri za konzoli,i da si ya kopirash :) sas CLONE CD :punk

Ako mojete da ia namerete mi daite linka.Az vi davam linka za igrata ako ne znaete kade e:http://warez.ru:8084/gamez/*PSX/Grand.Theft.Auto.San.Andreas.USA.PS2DVD.PARANOiD/

ти ли си ненормален или аз? искаш линка и същевременно го даваш?

едит: аааааааааааааааааааааааааааа. загрях. ти искаш Emulator. еми няма Emulator. съжалявам.

"лареза" rulz.

така като гледам има release .. ако се затърсиш по-упорито - ще намериш.

2004-10-27 PlayStation 2  GTA San Andreas © Rockstar *PAL* *MULTI5* *FULLDVD* CHRONIC 56x50 MB

почти като "лазарета" звучи-тук всеки намира утеха за своята болка :lol:

Абе вземи да четеш малко к`во пише в оная тема и тогава ако не ти е ясно проблема е в теб

Dobre neznaete li niakav sait deto da ima emulator za gta5.Ako e v oficialnia ait daite mi link kade to4no.Ako ne e v Oficialnia sait kajete niakade drugade.Please.

Как мислиш ти ли си първия с такава молба

Що направо не затворите темата.То се е видяло, че само флууд напразно.И @a_krastev неграмотен си много.Вземи се стегни, че много ще ти се смеят. Това "lareza" на какво прилича бе? Пък и има си търсачки се едно като напишеш в google Grand Thief Auto няма да ти излезне сайта на RockStar ли ? Ааа сектир от тъпи теми.И още по-тъпи постове.

OK!Shtom triabva.Dobre.Ako mi namerete emulator v WAREZ.RU shte se kefa.No shto niama ovedumiavaite ako iznikne neshto v WAREZ.RU.Az shte potursia v GOOGLE.COM ako nameria neshto shte kaja v TAZI TEMA.NE IA ZATVARIATE.Dovolniliste.SHte pisha gramotno!!! :P

Работещ емулатор(всеработещ) няма. Като(ако) се появи такъв, пишете в главната тема или отворете тема специално за това.

Освен това - a_krastev - рекуести се правят в главната тема за целта

(рекуест = молба за линк към игра)

Close

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...