Jump to content
BulForum.com

Новият албум на Слави Трифонов

sportboy

Recommended Posts

Хич не ми харесват новите му песни,с изключение на дуета със Софи Маринова.Доста трудно ще му е да направи същите хитове като едно време :punk

Сега го свалям.Дано да са хубави новите му песни!Като го сваля и слушам ще коментирам.Иначе съм чувал песента със Софи Маринова и горе-долу е добра! :D :)

Не го слушам по принцип, но като се съберем на маса има весели песнички, особено още Каналето като беше...боят настана...и да паднем и да бием...такива парчета винаги ме привличат, когато се вдигне ° :woot

EDIT: Забравих за к'во трябваше да пиша :blink: Та новия му албум не струва, но бирата е адска!

ами честно да кажа,не ми харесват новите песни.само"единствени","на клара","и без теб","само остани"..стават за слушане.

"На Клара.." ми харесва другите не чак толкова но и те не са лоши особенно ако си пиинал 4те бири преди това ;)

4те бири преди това

Само при това положение би ми харесало нещо. Нищо лично, разбира се. Харесвам му доста песни, но последният албум спада в графа "Чалга" и то даже "Тъпа чалга". :angry:

Тия песни ми се струват малко набързо направени... Даже не знаех, че ще издава нов албум... Но има две-три песни, които много ми харвесват: И без теб, Само остани и Тебе поем...

Вярно е че този албум не е добър колкото старите,но не може да се издават всяка години албуми с 10 хита от 14 песни да кажем.Все някога трябваше да се пръкне и някой слаб албум(ако този може да се нарече така с песни като Единствени,Без теб,Ти не си за мене,На Клариса..)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...