zlobil Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=800944&pp=31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=800944&pp=31 Яко инфо много 10х злоба Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 50 grama vodka + 50 grama pinakolada + koka kola = mmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
wavelet Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 един пич беше донесъл от Германия некав абсент ама хич не ми хареса. беше си баш като мастика, а аз не я тача особено...освен , че се понапихме (смесихме с текила) друго не ни стана снимка как вдигаме наздраве снимка на пламъка от лъжичката "Много повече ми харесва представата за абсента, отколкото самият той." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 един пич беше донесъл от Германия некав абсент ама хич не ми хареса. беше си баш като мастика, а аз не я тача особено...освен , че се понапихме (смесихме с текила) друго не ни стана снимка как вдигаме наздраве снимка на пламъка от лъжичката хахаах като гледам снимките бая сте се накълвали Ха и Станислав е там ша го питам аз за тези изпъления Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 a nazdrave na vsi4ki piq vski4ko kvoto doide Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Аз млад...аз ориентирал се към Джин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Ракия. Доста се колебах между ракия и вино, но ракията по-ми се побира в портфейла, а от некачествено вино имам много лоши спомени... Ако беше лято - сигурно щях да гласувам за бирата, но си имам правило, щом ми се наложи да сложа яке - означава, че от бира се преминава на ракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Пиивам домашна ракия ,не отказвам обаче и биричка през горещите летни дни!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Зависи в какво настроение съм ...или по точно дали искам да се напия (това се случва доста рядко).Най-хубавото лятото една биричка супер направо а за зимата едно червено вино няма цена ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Не помня дали се бях изказвал по-напред в темата за абсента, ако е така - извинете . Пил съм един път в Чехия - при поглъщане не се усеща нищо, като стигна до стомаха усетих нещо подобно на експлозия и топлина . Гот е, но ако се изпие повече от 2 (30 грамови) може и да стане опасно - 70 градуса е и се пие на екс. В бара, където го пих си имаха и специални лъжички с дупки - те се поръсваха със захар, топваха се в абсент и се палеха. Въпросното нещо си го държахме над чашите докато кипне и после го смесвахме. Често се подпалваше течността в чашата, но до експлозия не се стигаше и се гасеше лесно . Но честно казано не бих се засилил да го пия отново. Няма нищо по-хубаво от отлежало уиски или добро червено вино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Един път пих испански коняк, правен по френска технология и купен от Холандия. Много ми хареса. Иначе пия най-вече вино и бира. Също така и уиски, но последното което пих беше менте и не ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Голям остроумник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Аз пия квото ме почерпят. Най харесвам уиски "АВАНТАКИС" Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 whisky rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest __PSiHo`ZeL4o__ Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Да живее БИРАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Мисля си,че трябва да има отговор "Не пия",защото аз не пия Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 v sabota pix 50 4erven rom + 50 vodka mnogo priqtna kombinaciq zadaljitelno da se probva Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Днес ми доставиха от чужбинско лъжичка за абсент. Муахахахахаха, завиждайте !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 А абсент от къде си набавяш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 През зимата не върви толкова бира, по-скоро нещо твърдо за загрявка или пък кана вино, но през лятото бирата няма равен. И все пак гласувах за бира, и като гледам повечето това сте гласували. Така си е. Бирата си е най-универсалната алкохолна напитка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Стефане , абсент си произвеждам сам. Не е бог знае колко трудно. Ако си пълнолетен, мога да ти обадя рецептата Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Пълнолетен съм, виж ми профила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Пълнолетен съм, виж ми профила Пич,сърцето ти няма да издържи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Младеж , недей да подценяваш сърцата на старите хора. Ние може да сме на годинки, ама не се даваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.