Jump to content
BulForum.com

за алкохола

кои алкохол ви е наи лиубим  

386 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ne vijdam Tekilata v anketata...

biva li taka...grehota...

nqma ni6to po hubavo ot Tekilka s limon4e(bez sol)...

pak i po princip si padam po limonite,tai 4e.....

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Аз много обичам да си пийвам. Подчертавам да пийвам :) Иначе лошо, лошо.

Предпочитанията ми към определен алкохол се определят от настроенията и компанията. Бърбънът по принцип ми е фаворитът. Червеното сухо вино може достойно да се мери с него. Биричката е най-често консумирана от мен, но не и напоследък :( Ром обичам да пия през зимата, а през лятото го приемам, ако е в Дайкири :D Джинът с тоник е перфектния разхладител за жегите, текилата, ах текилата-тя е за купонясване(но текила бум-бум). В този ред обожавам Маргарита :D А пък сладките кремообразни ликьорчита са предпочитани от мен за по-специална компания. :wub:

Някои от любимите ми питиета са: Джин, Бира, Вотка, Ром, Ракия

Много рядко смесвам повече от 2 от изброените, защото става много лошо.

По принцип Джина ми е едно от най-любимите, но избягвам да го пия защото много ме боли глва от него, също така много обичам бира + водка, но обикновенно ако прекаля става :sick: мазало

Abe az po4ti ne piq,no nai-obi4am zimata kato mi e studeno da srybna edno wince.Mnogo hubawo se otrazqwa na krywoobra6tenieto.A ina4e ot gledna to4ka na zdraweto mnogo uwazhawam birata(dobra e za bybrecite) i rakijkata.Nali znaete kak na edna sbirka na anonimnite alkoholici im obqsnqwali wrednoto dejstwie na rikiqta?Pusnali edin 4erwei w 4a6a s doma6na rakijca i pokazali kak za nula wreme toj umira.No efektyt bil obraten.Sled kato rykowoditelite popitali horicata kakwo sa nau4ili edin kazal,4e izwoda ot 4erweq w rakiqta e,4e trqbwa i dori e zadylzhitelno da se pie rakiq,ako imame glisti.Zatowa profilakti4no srybwajte po malko RAKIQ! :rolleyes:

• 11 months later...
Що няма абсент в класацията :D

Много скоро ще трябва да се добави, иначе аз лично:

1. Уиски /с много лед и сода/

2. Водка или ракия

Бира постоянно :punk

Консумирайте умерено!

искам да гласувам за повече от едно,не е честно!не знам дали обичам повече бирата от водката или от рома или от уискито.......всичките ги обичам :)

Що няма абсент в класацията :D

Абсента не е ли забранен? :confused

Не че не знам къде мога да пийна, но все пак... :)

Само 7.88% за домашната ракийка.... Никога няма да се научите какво да пиете.... :angry:

Бира. Да е благословен тоя дето я е измислил. Мисля че е било в Африка. Виното също ми е сред любимите.На някои места по света му казват Божествена храна. Домашна стига да е готина също. Останалото го пия всичко ако няма друго от изброените горе. :)

---------------------------------

МРАЗЯ ПИЯНИЦИТЕ !

Абсента не е ли забранен? :confused

Не че не знам къде мога да пийна, но все пак... :)

Само 7.88% за домашната ракийка.... Никога няма да се научите какво да пиете.... :angry:

Забранен е концентрата на абсента, който има халюциногенно действие, а тук се продава доста по-слаб, който се използва най-вече за различни коктейли...

Домашната ракийка е за домашни условия, за след вечеря по 50-100 грама през вечер, за като се съберете няколко приятели да гледате мач или нещо такова... Не е яко да идеш на бар и да си поричаш ракия... ;)

Абе хора пили ли сте Руски Платинум това е най-яката водка.А от ракиите единствената дето пия с кеф и "Шивовица" от Белград един път ми бяха донесли за подарък-много е маниашка :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...