sasquatch Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 А какво стана с чичо Jack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 А какво стана с чичо Jack? <{POST_SNAPBACK}> Няма страшно, не сме го забравили чичо ти Джак(поне аз не съм). Добра водка е Немироф, украинска, в БГ много много я няма обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Гласувам за ром, тъй като няма бадемов аператив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 whisky с много лед а сега за студа като заваля сняг коняк с чай <{POST_SNAPBACK}> Много порках навремето коняк, обаче вече почвам да се уливам и на другия ден не помня какво съм правил, как съм се прибрал (ама нищо). И не съм се натрясквал до неузнаваемост, просто пия ли 4-5 коняка и дум. Вчера си трясках греена ракия с чеснови тиквички. Е т'ва е истината - домашното Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 6e sa seti6 doma6noto si e nai dobroto 6toto pone znae6 kvo si slojil vytre i osven tva ti e gusto da pie6 ne6to deto sam si si go napravil Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmc Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 whisky с много лед а сега за студа като заваля сняг коняк с чай Ей тва е маина някой да пие уиски с много лед-много добро.Браво Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Значи аз си пия биричка по всяко време хем полезна: за бъбреци,с/у стегнат корем и т.н. ,хем хранителна ,хем вкусна и разхлаждаща Иначе според случея и уиски ,и ракийка( особено хубавата домашна ), и водчица и всичко само на джина малко се мръщя ,но като няма друго и на него не отказвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Аз пак сам пе4ка ПЕЧКА ПЕРНИК ! кфото ми слоиш ще пия (само да не е некаф коктеил "МЛАД ПОКОИНИК") хаха EDIT : еее що само 3-ма са гласували за МЕНТА ся кат вали сняг нали трябва да се топлим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Значи аз си пия биричка по всяко време хем полезна: за бъбреци,с/у стегнат корем и т.н. ,хем хранителна ,хем вкусна и разхлаждаща Иначе според случея и уиски ,и ракийка( особено хубавата домашна ), и водчица и всичко само на джина малко се мръщя ,но като няма друго и на него не отказвам <{POST_SNAPBACK}> Дааааа, в бирената мая се съдържат над 80% от всички витамини! Няма да намерите друг продукт с повече витамини и в такова количество (даже някой разтворими мултивитамини отстъпват) EDIT: След 5-6 бирички де..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Аз пък чух някаде, че след майчината кърма бирата било най-полезното ядене Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 В казан си се пекла,по тръбичка текла,ракийчице...светая мъченичице..Алелуя Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 От алкохола най-много ми харесват бирата и водката.Незнам защо точно харесват те, но познавам много хора, които харесват тези две питиета също, но и те не могат да кажат точна причина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinity Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 оби4ам бири4ка, ром4е , водка, вино, мента, НО мразя джин ,уиски и ракия - не6то не мога да ги пия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Пием, пеем, пушим, дамаджани сушим... пия най много водка и бира, но най-много обичам Зелен Собиески със ябълков сок - 4удно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Сух лондонски джин с фреш грейпфрут, а бирата пиене ли е на мене това ми е лекарството за бъбреци Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 А защо няма отговор "Не пия!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 VODKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted December 25, 2004 Author Share Posted December 25, 2004 А защо няма отговор "Не пия!!!" <{POST_SNAPBACK}> 6toto kakyv e smisala teq deto ne piqt da glasuvat v tema "koi vi e liubimiqt alkohol???????????????????????????????????????" shva6ta6 li sq? osven tva kakyv 4ovek si 6tom ne pie6 (dori i malko za udovolstvie) moje bi si na 10 godini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Ave vote-nah za bira shtot seki den q piq obache syshto mnoo si obicham i djin-a , vodka-ta (ama ne i bg spirt ) ! Obicham i po - lekite alkoholcheta kato kampari i martini Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 6toto kakyv e smisala teq deto ne piqt da glasuvat v tema "koi vi e liubimiqt alkohol???????????????????????????????????????" shva6ta6 li sq? osven tva kakyv 4ovek si 6tom ne pie6 (dori i malko za udovolstvie) moje bi si na 10 godini <{POST_SNAPBACK}> 1во т'ва го казах "на ташак" 2ро пия,но мразя да ме наричат "пияница" и "алкохолик" 3то не разбирам защо ако някой не пие не е човек ? (аз например последните 6 месеца не съм близвал алкохол,освен бира де...) 4то не съм на 10,а на 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 yiski mn qsno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Най-обичам бира,а другите изброени- "пия с отвращение" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Doma6nata rakia RULEZ! Nai mnogo obicham vi6novka Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 бира, вино ! и некой други работи но като цяло не си падам голям пияч в смисъл бира и вино са ми най-добре не водка или нещо такова! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted December 26, 2004 Author Share Posted December 26, 2004 1во т'ва го казах "на ташак"2ро пия,но мразя да ме наричат "пияница" и "алкохолик" 3то не разбирам защо ако някой не пие не е човек ? (аз например последните 6 месеца не съм близвал алкохол,освен бира де...) 4то не съм на 10,а на 15 <{POST_SNAPBACK}> e mi az kak da razbera 4e si go kazal na ta**k osven tva koito ne pie pak si e 4ovek ama po kalpaf i brao 4e si na 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.