Jump to content
BulForum.com

Ланолин

cheese

Recommended Posts

Някой знае ли от къде може да се купи ланолин ???

(Ланолинът е мазнина, която се добива от овча вълна и е много добра за импрегниране на кожени изделия - обувки в случая.)

(Ланолинът е мазнина, която се добива от овча вълна и е много добра за импрегниране на кожени изделия - обувки в случая.)

Аз продавам импрегниращ спрей,ако ти върши работа

Ми не. Но все пак може да опитам и се него, ако не си намеря чист ланолин.

Лошото е, че никой не знае какво има в тия спрейове. Нищо, че на тях пише, че са с ланолин и прочее хубави съставки .

Ланолин се слага в много от козметичните продукти тъй като много добре влияе на кожата.Ланолинът е идеално средство против подсичане на малки бебета и деца и затова и го ползваме у дома...Можеш да го намериш във всяка фирма която произвежда козметика (Ален Мак например).Ако имаш познати може да ги помолиш да ти донесат...

да,знам.

тук в Пловдив има фабрика за производство на обувки ,в Кючук Париж (аз поне знам само нея) .Мисля даже че имаха и фирмен магазин .Може да пробваш там .Може да говориш я с някой от пазачите дето е там или с някоя от работничките в почивките им и да ги навиеш да ти вземат ,те със сигурност го правят за себе си,така че за малко парички- ще го направят и за теб :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...