Jump to content
BulForum.com

na ASSUS P4P800S-X 6te tragne li sappphire 9800SE?

Recommended Posts

na ASSUS P4P800S-X 6te tragne li sappphire SAPPHIRE R9800SE/128M/128B/TVO

nqkoi ako znaee 6te my bada mnogo blagodaren

що да не тръгне? или ти просто искаше да се изфукаш с новата си карта :)

axaxax.

Taq karta sam e 4akal 2 meceha i si q slagam na danoto.kato sloga i draiverite po4va da zabiva.slogix radiaon7500 i varvi.otidox v most i ima kazax kakav e problema(kartata e zimana ot tqx)obadi xa mi se sled 2 dni i kazax 4e tova dano ne podargalo tazi karta.Ama az sam sigoren 4e q podarga. :devil :devil i prosto nq znam kvo da praa.vsi4ko mi e v garanhiq.imam 4yvstvo 4e v danoto e problema :devil :devil :blowup: :throw:

Няма причина да не тръгне, щом върви до момента, в който слагаш драйверите, значи или драйверите не са наред (по-вероятно), или може нещо да прегрява, контакта да не е добър.

Сложи други драйвери, най-новите стабилни Омеги например.

Виндовс разпознава ли я като карта и работи ли нормално с уиндоуските драйвери?

малко оффтопик ама ти добра карта си избрал .. хем SE хем 128 битова тя сигурно е по-зле и от 9600 SE

Още офтопик:....в тоя си вид...почти сигурно (поне да беше 256 битова). Ако му тръгне по някое време и я модне(с късмет) с омегата нещата ще му се оправят до известна степен. :wacko:

Виж може да се оправи с ъпдейт на биоса. Може да има проблем с тази карта и ъпдейта да го оправи

To4no taka stava!Edin friend s duno kato moito ASUS P4P800 ne moje6e da podkara Saphire-ka.Kato mu update-nah BIOS-a i zaspa. :zzz

Още офтопик:....в тоя си вид...почти сигурно (поне да беше 256 битова). Ако му тръгне по някое време и я модне(с късмет) с омегата нещата ще му се оправят до известна степен. :wacko:

Да ама и с късмет няма да може да я модне, щото фокуса става само с 256 битовите...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...