Jump to content
BulForum.com

Протест

bl8

Recommended Posts

Първо, откъде започна всичко. Решавам аз да си кача Ritmo de Bacardi, проверявам в търсачката и виждам, че го няма, изчаквам най-накрая да се освободи място и си играя цяла вечер да качвам, а на достъпна това е около 7-8 часа. На другата сутрин установявам, че е изтрито, а някой го е качил отново.

bakara.upload.txt
кротко си седи отдолу, а аз се чудя защо съм си правил целия труд. Да, може би моята ОГРОМНА грешка е била, че не съм качил компилацията във Вариоус артистс, но вътре си пишеше черно на бяло VA. Е, и не всички спазват правилата, но за някои може разбира се. Като казах Вариоус артист, се сетих и че едва ли това е българска музика, но както и да е. Доста време там седя и Сензейшън. А да, господин бакар, от техно линк съм я свалял ако те интересува, но виждам, че си я свалил и съвсем прилежно качил вместо мен. И ако съдя по часовете, тарифата е доста по-бърза от моята. И какво ? Едни работи трябва да се трият само заради едното ъплоадед бай еди кой си ли ? Уважавайте малко труда на другите. Мога да попитам и защо един клип, който съм го качил, не го намирам, но няма проблем, качих го пак. Дано този път оцените(100% само така ше стане), че съм свалял един ден от муле-то.

Толкова за музиката. Още едно нещо много ме разочарова - Линукс_Аппз : знам, че хората ги интересуват само филми и игри, ама все пак може от време на време да си правите труда и там да ... подреждате е силно казано... понаглеждате нещата.

2.4.26.tar.gz                                   23-Sep-2004 22:02    0
xchat-2.0.8-1.norlug.i586.rpm                   09-May-2004 15:08    0
i486-slackware-linux.tar.gz                     06-Sep-2004 05:28    0

С това да разбирам че от май месец никой не си е направил труда да изтрие един празен бъдещ хикс чат ли ??? Освен това, когато търся нещо, не обичам да го намирам в РПМ вариант. Все пак не сме всички на червената шапчица или федора. Ако някой толкова държи да качи РПМ, може и сурс да качи, аз няма да се разсърдя. Пък като се и замисля, да започвам направо да качвам пакети за дебиан. това

също е много странно за мен, не знаех, че XMMS имал мп3 съпорт, мислех, че е програма за слушане на мп3. Но може да има специална версия, която го поддържа, знам ли. Да го поподдържа да не падне.

Може темата да не е за тук, но и няма да е първото нещо, на което мястото му не е тук (предполагам).

А защо смяташ, че точно на теб ти се трият неправилните ъплоуди, а на бакара не? Не си ли се замислял, че не можем да огреем навсякъде и да проверим всяка една директория? Иска ми се, но не може. А на бакара доста неща са трити, защото доста неща е качил не по правилата - явно не ги е прочел достатъчно добре. Както и да е - изтрих собиески от БГ, благодаря, че ме насочи. Благодаря и на vinyl_master, който когато забележи нещо нередно ми пише ПМ и го оправяме, а човека си взима поука - ако му пука. Ако не - по-добре - таман няма да заема място с неправилни ъплоуди. Ти представяш ли си колко неправилни ъплоуди се правят за няколко дни? Аз ако трябва да се заема да оправя всеки един от тях и да гледам къде в коя дир какво пише вътре ще трябва не да работя, а да се занимавам с неща, които би трябвало да са ясни и направени точно. А и при хроничната липса на място имам девиз "Който наистина иска да качи нещо - ще прочете правилата и ще го качи правилно, ако не - значи не си струва толкова".

За линукс секцията - явно в онези моменти не е имало място и затова файловете са с нулев размер. Предполагам, че това и на теб може да се случи и очаквам хората да оправят този проблем като видят, че има място. Ако не и някой съобщи или забележим сами - това ще се изтрие поради разбираеми причини.

Относно mp3-xmms - не мога да изтрия нещо само, защото си мисля, че е embedded already в xmms. Ако почна така би трябвало да трия наред :) А и е малко - тъй, че whatever. За deb нещата си мисля, че е по-лесно направо apt install xmms отколкото да се сваля откъдето и да е другаде, но или ще го няма или просто така им харесва на хората. Отделно, ако ти не обичаш нещо в rpm - ами свали си го в source вид, който ползва red hat и fedora е логично да предпочете rpm с оглед на лесната инсталация (rpm -Ivh alabala.rpm). Мисля, че би било доста тъпо да ограничим линукс ъплоудите до .tgz и .bz2 само.

А защо смяташ, че точно на теб ти се трият неправилните ъплоуди, а на бакара не? Не си ли се замислял, че не можем да огреем навсякъде и да проверим всяка една директория?...

Така де bleit не виждам какво очакваше да постигнеш с този си пост.. то е ясно че с този отговор всичко се решава.. АДМИНИТЕ СА КАТО СЛЪНЦЕТО ( не могат навсякъде да огреят ). То сигурно е много трудно да се направи едно mv вместно rm аз от де да знам не съм админ.

Отностно Linux_Appz ... ми добре нека да си седят rpm-тата а ние ще си качваме tgz-та за да може да стане мазало!

@bakara : знам за правилата, но не виждам защо при положение че съм започнал да качвам нещо, а именно започвам в 10 часа вечерта, 1 часа сутринта на следващия ден ти трябва да си го качил преди аз да си завърша ъплоуда. Не е коректно според мен. Виждаш, че нещо не се качва на мястото му, викаш си ше го изтрият дай аз да го кача където трябва. Това не ми хареса, не че си го качил.

А за Линукс_Аппз точно това ми се искаше, да не се получава мазало. Аз качвам пакет за Слак, втори качва за дебиан, трети РПМ. Просто искам да кажа, че не може всички да ползваме еднакви дистрибуции, което е и чудесно, но трябва да се намери и универсален начин да ползваме дадена програма. А универсалния и единствен начин - за мен това е сурсът. Ам, и сори за излишната тема ама снощи бях мнол изнервен.

[ЕДИТ] - тва с нулевите файлове добре, но и трите неща в момента имат нова версия, кернела ако не се лъжа си беше качен в папка, а има не знам си колко различни папки хикс чат в същата директория. А на слакуера мястото би му било в ОС, не тук. Това имам предвид ;)

@bakara : знам за правилата, но не виждам защо при положение че съм започнал да качвам нещо, а именно започвам в 10 часа вечерта, 1 часа сутринта на следващия ден ти трябва да си го качил преди аз да си завърша ъплоуда. Не е коректно според мен. Виждаш, че нещо не се качва на мястото му, викаш си ше го изтрият дай аз да го кача където трябва. Това не ми хареса, не че си го качил.

Немога постоянно да следя кой кога и какво качва бях проверил с търсачката

резултатът беше няма такова

За да не стават такива засечки мисля че е добре както при филмите да се открие една тема Future MP3 Uploads

@bakara : може би не си погледнал на warez.ru в latest mp3z. А и мисля, че щом нещата отиват там за 10-20 минутки, значи ще са и в търсачката. В момента, в който си го качил, аз съм бил на 90% от първия файл. Имаше си папка, така че не виждам кога си търсил дали го има качено. Аз принципно го правя преди да кача, а не преди да сваля нещо. Пък и аз качвам нещо което ме кефи, не съм за спорта. Но айде еби му майката няма да се разправям за глупости повече, то се е видяло. Айде пийз и друг път ако искам да кача нещо ще ти се обаждам.

@bakara : може би не си погледнал на warez.ru в latest mp3z. А и мисля, че щом нещата отиват там за 10-20 минутки, значи ще са и в търсачката. В момента, в който си го качил, аз съм бил на 90% от първия файл. Имаше си папка, така че не виждам кога си търсил дали го има качено. Аз принципно го правя преди да кача, а не преди да сваля нещо. Пък и аз качвам нещо което ме кефи, не съм за спорта. Но айде еби му майката няма да се разправям за глупости повече, то се е видяло. Айде пийз и друг път ако искам да кача нещо ще ти се обаждам.

Прав си не съм проверил непосредствено преди да го кача

Ако проблема е в това кой го е започнал първи ще преименувам ъплоуда

Edit: И аз не съм за спорта но Количествените натрупвания водят до качествени изменения

Въпроса беше принципен и не беше в това кой е започнал първи, а защо беше изтрит моя (а и не само тоя ъплоуд). Уотевър, айде дел на тая тема и света не свършва с единия ъплоуд все пак.

Не всеки може да следи на кой линукс пакет има нова версия, и на кой не. Ако има нова версия и ти знаеш - качвай смело. Старата неактуална ще се изтрие след време като се преглежда или мести секцията. А ако има рпм - качвай tgz/deb/mdk_rpm/whatever ако това смяташ, че ще е полезно на някой. Аз лично няма да тръгна да билдвам нещо от сорс след като го имам компилирано и го инсталирам с един единствен команден ред... но пък и warez-а ще е последното място, на което ще търся linux софтуер :)

Търсачката на сайта доколкото знам се обновява веднъж на денонощие и това става нощем когато натоварването би трябвало да е по-малко.

Ако това го бях преместил ще трябваше да му добавя и VA.-. отпред, ако са му липсвали и други неща - тях също. А следващия път ъплоудера щеше да си го лепне пак не на място... cool и аз пак ще местя, ще преименувам, ще слагам точки, година и т.н. само защото някой не прочел правилата както трябва или не ги е прочел въобще. Няма да стане, не че не искам - но време липсва за такива неща, а и не мисля, че е аргументирано ако човека няма да си вземе поука...

Иначе знам, че е грубо така да се действа, но очевидно дава резултати :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...