Jump to content
BulForum.com

Rama

Recommended Posts

То че ще върви ще върви ,но няма да имаш голяма полза.даже ще ти върви по-добре ако си земеш на 333:) :punk

Но пък сега ако си вземеш 400 после като закупиш дъно подържащо го ще си на 6:)Ама...едва ли след като излезе ддр2 :punk :punk

Като се има предвид цената на 333 и 400, за предпочитане е да си вземеш в переспектива 400, която засега ще върви под номинала си(ако не клокваш). Само едно не ми е ясно - как може човек да допусне 5 грешки в заглавие от 4 думи :confused :D :bgrin:

Значи имам следния въпрос:

Имам дъно,което поддържа 333 Рам и искам да попитам дали ако си взема рам на 400 ще я подкарам?

nqma da ima6 problemi 6te q podkara6 pametta. oba4e ako si zeme6 DDR 400 kato q slojij na tvoito duno koeDo poddurja DDR 333 tq 6te trugne vmesto na 400 na 333 tva cqlata rabota. :)

То че ще върви ще върви ,но няма да имаш голяма полза.даже ще ти върви по-добре ако си земеш на 333:) :punk

Но пък сега ако си вземеш 400 после като закупиш дъно подържащо го ще си на 6:)Ама...едва ли след като излезе ддр2 :punk  :punk

е ква е тая глупост, по зле щяла да бъде от 333. Ще работи както ще работи и ДДР на 333

Като се има предвид цената на 333 и 400, за предпочитане е да си вземеш в переспектива 400, която засега ще върви под номинала си(ако не клокваш). Само едно не ми е ясно - как може човек да допусне 5 грешки в заглавие от 4 думи :confused  :D  :bgrin:

Ся да немаме български е :D

Мерси хора значи няма да имам проблеми

Ама...едва ли след като излезе ддр2 :punk  :punk

DDR2 излезна отдавна и мисля ,че смисъл от такава памет = никакъв, особено след като видях на какъв CL я пускат , верно по-малък волтаж ама .. само дето му правят реклама . По темата ,ако си с K7 едва ли ще ти трябва по-добра памет , клокваш ги и двете синхронно с процесора и пей сърце :D

DDR на 400 на дъно което работи с памет не по-висока от DDR на 333 ще бъде идеално тъкмо ще може да се клокне пък и ще работи на по-добри таиминги.

Относно ДДР2 още му е рано ... има много време докато го оправят .. пък и няма да е кой знае кво чудо на тхниката ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...