Spister Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Значи имам следния въпрос: Имам дъно,което поддържа 333 Рам и искам да попитам дали ако си взема рам на 400 ще я подкарам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Примерно при мен е същото и върви без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ще тръгне, но ще е 333мхз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 То че ще върви ще върви ,но няма да имаш голяма полза.даже ще ти върви по-добре ако си земеш на 333:) Но пък сега ако си вземеш 400 после като закупиш дъно подържащо го ще си на 6:)Ама...едва ли след като излезе ддр2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 ........................Ама...едва ли след като излезе ддр2 <{POST_SNAPBACK}> Много бързо нещо е отписахте DDR-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Като се има предвид цената на 333 и 400, за предпочитане е да си вземеш в переспектива 400, която засега ще върви под номинала си(ако не клокваш). Само едно не ми е ясно - как може човек да допусне 5 грешки в заглавие от 4 думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Значи имам следния въпрос: Имам дъно,което поддържа 333 Рам и искам да попитам дали ако си взема рам на 400 ще я подкарам? <{POST_SNAPBACK}> nqma da ima6 problemi 6te q podkara6 pametta. oba4e ako si zeme6 DDR 400 kato q slojij na tvoito duno koeDo poddurja DDR 333 tq 6te trugne vmesto na 400 na 333 tva cqlata rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 То че ще върви ще върви ,но няма да имаш голяма полза.даже ще ти върви по-добре ако си земеш на 333:) Но пък сега ако си вземеш 400 после като закупиш дъно подържащо го ще си на 6:)Ама...едва ли след като излезе ддр2 <{POST_SNAPBACK}> е ква е тая глупост, по зле щяла да бъде от 333. Ще работи както ще работи и ДДР на 333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted December 21, 2004 Author Share Posted December 21, 2004 Като се има предвид цената на 333 и 400, за предпочитане е да си вземеш в переспектива 400, която засега ще върви под номинала си(ако не клокваш). Само едно не ми е ясно - как може човек да допусне 5 грешки в заглавие от 4 думи <{POST_SNAPBACK}> Ся да немаме български е Мерси хора значи няма да имам проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ама...едва ли след като излезе ддр2 <{POST_SNAPBACK}> DDR2 излезна отдавна и мисля ,че смисъл от такава памет = никакъв, особено след като видях на какъв CL я пускат , верно по-малък волтаж ама .. само дето му правят реклама . По темата ,ако си с K7 едва ли ще ти трябва по-добра памет , клокваш ги и двете синхронно с процесора и пей сърце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 DDR на 400 на дъно което работи с памет не по-висока от DDR на 333 ще бъде идеално тъкмо ще може да се клокне пък и ще работи на по-добри таиминги. Относно ДДР2 още му е рано ... има много време докато го оправят .. пък и няма да е кой знае кво чудо на тхниката ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.