DJ MaTriX Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Трябва ми конфигурация до 200 лв. Да включва дъно, процесор, твърд диск, видео, звук, сдром, флопи, охлаждане и кутия със захранване. Прегледах актуалните оферти в раздела, но нищо не си харесах или са твърде слаби селерони на 333 или пък машини над 1 Ghz ... значи трябва ми нещо средно PIII или селерон около 600 Мхз, 128 МБ рам са достатъчни, предлагайте, още утре може да си стиснем ръцете Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Предлагам: P III 450MHz 256 MB PC133 FDD HDD 30GB/7200 DVD 12x LG Video AGP Slot - Matrox G100/4MB (трудно се намира по-силна карта - проблемно е да се постави механично в кутията) Sound OnBoard Не се продава на части. Цена 200 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 Имам интерес към машината, само ако може да влезнеш в ICQто си за малко да се разберем за едни подробности, че машината ще го вземе един приятел от Пазарджик. Значи офертата си я бива, притеснява ме видеото малко, до сега си говорим с момчето и той се вълнува даlи на тоя комп ще му върви CS добре .. щото май май само за тфа го иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.