Jump to content
BulForum.com

Аз обичам... дюнер с пилешкоооо!

fox

Recommended Posts

от тия андрето цял срок сам си зимал много са добри ( до пешеходния мост ) сащо така и тия от ляво на халите ял сам 2 големи и са супер много са има доволни там

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Наскоро отвориха една много хубава дюнерница - малко след Лъки Синема, по пътя към Спейс. Ама страхотни ги правят! Правеха...преди няколко дни затвориха, явно поради липса на клиенти. Определено най-добрите дюнери, които съм ял. Няма да се оплача, ако отворят отново :)

Тези в АЛАДИНА са все много прехвалени и те взеха, че ги орезилиха... И с'я най-хубавите са до ХАЛИТЕ, но и на последък нещо и там взеха да им слагат по-малко месо...

Защото така им е наредил шефа. А шефа е българин. И гледа да печели много от малкото, което дава. Перфектно. И типично по български. Аз затова ям дюнерите от ляво на входа на Халите. Там шефа е турчин, а дюнерите са логично с пъти по-хубави.

от тия андрето цял срок сам си зимал много са добри ( до пешеходния мост ) сащо така и тия от ляво на халите ял сам 2 големи и са супер много са има доволни там

:punk :punk и аз си взимам дюнери само от "Палачинката" (отляво на халите)

много големи ги правят и винаги има "опашка" на тея дюнерчета :)

аз пък дюнери не ям вече заради последния път когато дигах скандал преди почти година и то точно на прехвалените от вас дюнеристи до Халите. Купувах си най-големия, забравих как им се наричаше, и му казах на арабина да маха картофите и да слага двойно мръвки, че ще си ги плащам. оня си ми взе парите(кат за двойна порция мръвки - 4.50 всичко). щипна две мръвчета турна ги с широка траектория да изпадат половината и ми подава нагънатия хляб с нищо в него. аз му казах или да слага мръвки или да си го зима обратно и да ми връща парите. ама той пари не връщал. и едни караници бяха. кат дойдоха куките малко се поукроти. смятах да му пусна жалба в районното и комисията за защита на потребителя, или да му викна една инспекция от ХЕИ ама размислих. ако се беше престрашил да ми замахне както се канеше хем бой щеше да яде, хем да го спукам от дела и проверки. и съм готов пак да се сбия с всеки малоумен продавач, неразбрал че "КЛИЕНТА ВИНАГИ ИМА ПРАВО!".

взех си парите и си отидох на трепачите и се наядох кат бял човек. ама и там нещо взеха да се развалят напоследък.

Защото това е "българска работа"......... :punk

Аз обикновено хапвам дюнери само през нощта след някакво запиване,защото огладнявам страшно като стана от масата.Но Аладин от доста време са си направо нагли,без значение дали ще вземеш голям,среден дюнер или 2 за лев.Само и единствено картофи,които са и сурови на моменти,даже и соса развалиха.Месце няма,щото нали трябва да сме тарикати,нека хрупат картофи будалите и да си викат що съм гладен,нали и месо уж има.Има ама няма.Та от доста време спрях да ям дюнери,залагам на някоя пица или трепачите.

mobo ми напомни за последния ми дюнер.Тогава заплашихме пича,който ги правеше,че ще му натъпчем дюнерите в устата,ама цели,ако не сложи месо.Онзи нещо се направи,но накрая без насилие сложи месо

vqrno e 4e djunerite sa nai-lesnoto reshenie kogato si gladen,no sled poslednoto mi prejivqvane na 'Aladin'-a v Trakiq vse po rqdko qm djuneri.

Zna4i otivam az prez golqmoto da zakusq i si zimam 2 za 1lv. Davam si kasovata belejka i mu vikam na onq s po-malko sos mi gi napravi.Vse edno mu kazah da gi zalee. I toi ama bukvalno gi zalq sas sosa. Napravo mi idvashe da mu tra6na dvata djunera na maznata dqdo koledovska shapka deto e noseshe :devil (No za airqna im ne moga da sporq-nqma po dobar ot nego). Ama tva ve4e e minalo. Zatova si vzimam ot gotovite zakuski deto gi pravqt to4no do aladina.Hem po-evtino,hem po-vkusno. S edno lev4e napravo 6te preqde6. Daje i 6te ti ostane i za obqd :P.

Е, да, ама и там ги развалиха! Поне в началото, когато почти никой не ходеше там слагаха повече месце. А, сега и те се "охраниха", взеха да карат през къра. Сасмо, ако ги улучиш преди затваряне - бързат да свърши шиша и да си ходят. А, другите мизерници, дето са денонощно? :sick

В началото си работеше самия собственик и каза, че точно с това иска да спечели клиенти и все още така мисли. Но работата се разрастна и тея дето бачкат сега явно не си вършат добре работата.

За аладин няма какво да кажа... То е ясно каква мизерия са. Само ми е чудно като толкова са им отворени очите на всички, защо по времето когато 1лв=2 имаше такива опашки.

Иначе аз съм почитател на Трепачите :punk

Аз по принцип съм фен на дюнерите, но е истина, че най-големите, т.е. Аладин слагат един пилешки клепач на дюнер (говоря за количество), наблягат на картофите и слагат някакъв пра-родител на киселите краставички. А за белия им сос и дъха му няма да говоря, че може да има гнусливи.

Но ако преди тунела (ако идваш от Тримонциум) завиеш вдясно и тръгнеш към Събота пазар, в дясно преди зала Мрежата правят разкошни дюнери. Ако наистина харесваш дюнерите - препоръчвам ти това място.

На АЛАДИН са наистина най-гадните и скръндзливи дюнери. А на АНДРЕ-то ги правят наи-хубави и мощни. Там до стадион ботев магазинчетата, каквото и да взема съм сигурен че няма да сбъркам, всичко е върха

Аре стига с тея гнусни дюнери :sick Евтина и некачествена храна :sick

Единственото ново в центъра е, че в левият ъгъл на Халите има нова пицария на парче и за други "манджи", която работеше към 23.00 :zzz

Добре де, според мен китайската храна е доста по-добър вариант от дюнерите. АЗИЯ-та до тунела работи до 23 (не съм много сигурен) и вътре човек съвсем спокойно може да се нахрани, даже и да преяде.

Единствените дюнери, които са ми харесвали бяха тези в самата джамия. Правиха ги преди 5-6 години. Много мазни и с много хубаво месо, в питка при това.

Сега в капана до килъра има подобни, но не чак същите.

Хора, напълнихме три страници флууд. Все едно сме в парламента, маа му стара! Дайте да приключваме вече !

Предлагам който иска да яде истински дьонери, да си ги прави сам в къщи! Ако не знае как, да ме пита, ще му дам рецептата. То сосовете са важни де, другото е лесна работа.

Ха със здраве !!!!

Според мен номера на темата беше всеки да каже дали е доволен от дюнерите и откъде си взима най-често и защо ;)

Колкото до темата не съм я чел цялата, но ще се съглася, че отляво на халите са най-хубави дюнерите и лютия им сос е много хубав :)

Значи мога да ви препоръчам дюнерите които смятам за най-хубави в Пловдив.Намират се до халите на малката главна малко по надолу от Аладин.Не помня как се казва,но аз смятам че си заслъжава да ги опитате.

Относно тостери и сандвичи...Андре до стадиона на Ботев.Няма по-добри от тях.Просто невероятен вкус. :woot

obadete se na telefon 144 (032144) i pomolete da vi dadat nomerat za zashitta na potrebitelq obadete se i se oplachete.Sushto taka moje da vi preporacham iskreno i lichnco ili btv reporterite,no mislq che kato cqlo niq vina nqmame za tva che ti si nedovolen ot dunerite.Ami ako vseki pochne da nedovolstva ot dadena stoka...?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...