Jump to content
BulForum.com

Аз обичам... дюнер с пилешкоооо!

fox

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Аве сигърно и тогава са имали нещо подобно на сегашните сандвичи и тем подобни.Много често по Дискавъри дават едно 5-6 минутно репортажче за бързата храна-как и кога е възникнала-много е интересно,ама много късо.

Че то въобще някога слагали ли са месо в дюнерите?-ако да то аз така и не съм успял да го открия и до днес и затова направих най-лесното нещо-вече отдавна не си купувам дюнери :) Ако въобще ще е бърза храна гледам да е пица защото се вижда какво има сложено.

BTW Ако някой намери месо в някой дюнер нека се обади да знам да започна пак да си купувам :D

6to fe.Do golqmata lilqna otvotifa edna baraka(do supera).tam slagat baq mrafkylqci.a ako si redoven klient kato men da ne govorim.ina4e i do halite s dobri.Vsi4ki drygi sa VERY BIG SHITS.ama horata se lazat s priemlivata oferta "aide dva za lef molq.vsi4ki barzo 4e 6te svar6at" :D .

Обаче пък на аладина в Тракия пиленцата хич не са лоши...

и пиците където ги продават са подметки :)

От там само чайчето от автомата ме кефи!! :)

Арабите sux.Знаете ли каква е хигиената?Мръсни боси манглачета разтоварват месото с голи ръце.Картофите се режат на машина,и каквото падне на земята се слага пак вътре.....Пълно е с хлебарки.

:sick

Да наистина хигиената им е много лоша... :sick

Като почнат да го мажат тва арабско "хлябченЦенЦе" с тия ръце...10x :sick И незнам какво ми се стискат сичките.имат 10кила месо и ми слагат някво парченце с отрицателен грамаж...Е как да се наям :confused :angry:

10кила месо и ми слагат някво парченце с отрицателен грамаж...Е как да се наям :confused  :angry:

Фирмена политика.Като сложат по-малко,ти оставаш гладен и си купуваш още,а те хем печелят от тебе,хем спестявят от месо. ;)

Фирмена политика.Като сложат по-малко,ти оставаш гладен и си купуваш още,а те хем печелят от тебе,хем спестявят от месо. ;)

Да,да... от сега нататък незнам как ще печелят от мен :P

Abre hora, az po4ti vseki den si vzimam ot Aladin tama deto e do nqkav pazar(zabravih koi) do plo6tad Suedinenie. Tam ne sa lo6i. Zimam si ot tam 6toto mi e na put. Po4ti vseki den kato se pribirame s edin priqtel si vzimame po 6 diunera i si sqdame na nqkoq peika tam v edna gradinka i qdem li qdem... :D A ina4e po princip po-me kefqt Ali Baba deto sa na koleloto na centralna gara. Tam slagat pove4e mesce. A za teq v lqvo na halite samo sum 4uval no ne sum si vzimal ottam za sega. Kato edin cenitel na diunerite mislq oba4e skoro da gi probvam. :P :woot

BTW Skoro 6te se opitam da si podobra li4niq rekord kato izqm 8 diunera edin sled drug (sega6niq rekord mi e 7) :punk

арабите които продават на аладин са сирийци и гарантирам че преди всички дюнери навсякъде си бяха страхотни обаче ся- :sick

точно за андрето мога да ви кажа щото съм минавал от там 3 години-бяха страшни и с трепачите бяха в огромна конкуренция ама направиха голяма грешка и препържваха месото много макар и в големи количества и трепачите рулираха наскоро гледам са го оправили тоз проблем а пък с аладина кво да ви говора само първите няколко месеца ги биваше ся МИРИШАТ

Извод :КУПУВАЙТЕ САМО ОТ АНДРЕ И САНДВИЧ ТРЕПАЧ :punk

Андрето е до стадион "Ботев".Там дюнерите наистина са култови.Като се уволних се отбих първо там да се наям с мръвка(а по принцип мразя дюнери) :)

Ama az ne znam kade e tva? q daite malko info pls :confused

[/quoте]

Като вървиш по главната и минеш халите а след това подлеза,продължаваш по улицата и ще го видиш!!

Мен пък много ме радва Фалафела. Един среден с кола много яко влиза. После и 2 дюнера за 1 лв. И мога да кажа, че се наждам добре.

А по темата БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА

Арабите sux.Знаете ли каква е хигиената?Мръсни боси манглачета разтоварват месото с голи ръце.Картофите се режат на машина,и каквото падне на земята се слага пак вътре.....Пълно е с хлебарки.

:sick

Ами да,прав си, ама то къде не е така...

Po4ti vseki den kato se pribirame s edin priqtel si vzimame po 6 diunera i si sqdame na nqkoq peika tam v edna gradinka i qdem li qdem... :D

Това е показателно - даваш 4.5 за 6 дюнерчета за да се наядеш. Едно време като ги правеха както трябва - в един за 2.5 имаше сигурно 2 пъти повече месо от тия 6.

А за 4.5 по добре да дам 2 на трепача и пак ще ям повече месо + да речем 1 лев за яка порция картофи. И кола да си купя пак ще ми излезе по-евтино, с повече като количество храна и с пиене за прокарване. А и пари ще ми останат

Това е показателно - даваш 4.5 за 6 дюнерчета за да се наядеш. Едно време като ги правеха както трябва - в един за 2.5 имаше сигурно 2 пъти повече месо от тия 6.

А за 4.5 по добре да дам 2 на трепача и пак ще ям повече месо + да речем 1 лев за яка порция картофи. И кола да си купя пак ще ми излезе по-евтино, с повече като количество храна и с пиене за прокарване. А и пари ще ми останат

Много си прав!!! :punk :)

Davam 3 leva 6toto sa 2 za lev. :P

Ми де да знам - последно като ги гледах бяха 2 за 1.5

може пак да са паднали

И 3 лева да е, със сандвича и порцията картофи пак ще се наям повече отколкото с тия вегетариански дюнери със зеле :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...