mIRCata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 С боб и леща И люти чушки. Без аиран и бял сос Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Аве сигърно и тогава са имали нещо подобно на сегашните сандвичи и тем подобни.Много често по Дискавъри дават едно 5-6 минутно репортажче за бързата храна-как и кога е възникнала-много е интересно,ама много късо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Че то въобще някога слагали ли са месо в дюнерите?-ако да то аз така и не съм успял да го открия и до днес и затова направих най-лесното нещо-вече отдавна не си купувам дюнери Ако въобще ще е бърза храна гледам да е пица защото се вижда какво има сложено.BTW Ако някой намери месо в някой дюнер нека се обади да знам да започна пак да си купувам <{POST_SNAPBACK}> 6to fe.Do golqmata lilqna otvotifa edna baraka(do supera).tam slagat baq mrafkylqci.a ako si redoven klient kato men da ne govorim.ina4e i do halite s dobri.Vsi4ki drygi sa VERY BIG SHITS.ama horata se lazat s priemlivata oferta "aide dva za lef molq.vsi4ki barzo 4e 6te svar6at" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Преди 100 години тука само за бързо хранене са мислили хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Извод:АЛАДИН МИРИШАТ!!!! <{POST_SNAPBACK}> Napalno te potkrepqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Обаче пък на аладина в Тракия пиленцата хич не са лоши... и пиците където ги продават са подметки Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Обаче пък на аладина в Тракия пиленцата хич не са лоши...и пиците където ги продават са подметки <{POST_SNAPBACK}> От там само чайчето от автомата ме кефи!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Арабите sux.Знаете ли каква е хигиената?Мръсни боси манглачета разтоварват месото с голи ръце.Картофите се режат на машина,и каквото падне на земята се слага пак вътре.....Пълно е с хлебарки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Да наистина хигиената им е много лоша... Като почнат да го мажат тва арабско "хлябченЦенЦе" с тия ръце...10x И незнам какво ми се стискат сичките.имат 10кила месо и ми слагат някво парченце с отрицателен грамаж...Е как да се наям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 10кила месо и ми слагат някво парченце с отрицателен грамаж...Е как да се наям <{POST_SNAPBACK}> Фирмена политика.Като сложат по-малко,ти оставаш гладен и си купуваш още,а те хем печелят от тебе,хем спестявят от месо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Фирмена политика.Като сложат по-малко,ти оставаш гладен и си купуваш още,а те хем печелят от тебе,хем спестявят от месо. <{POST_SNAPBACK}> Да,да... от сега нататък незнам как ще печелят от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Abre hora, az po4ti vseki den si vzimam ot Aladin tama deto e do nqkav pazar(zabravih koi) do plo6tad Suedinenie. Tam ne sa lo6i. Zimam si ot tam 6toto mi e na put. Po4ti vseki den kato se pribirame s edin priqtel si vzimame po 6 diunera i si sqdame na nqkoq peika tam v edna gradinka i qdem li qdem... A ina4e po princip po-me kefqt Ali Baba deto sa na koleloto na centralna gara. Tam slagat pove4e mesce. A za teq v lqvo na halite samo sum 4uval no ne sum si vzimal ottam za sega. Kato edin cenitel na diunerite mislq oba4e skoro da gi probvam. BTW Skoro 6te se opitam da si podobra li4niq rekord kato izqm 8 diunera edin sled drug (sega6niq rekord mi e 7) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 арабите които продават на аладин са сирийци и гарантирам че преди всички дюнери навсякъде си бяха страхотни обаче ся- точно за андрето мога да ви кажа щото съм минавал от там 3 години-бяха страшни и с трепачите бяха в огромна конкуренция ама направиха голяма грешка и препържваха месото много макар и в големи количества и трепачите рулираха наскоро гледам са го оправили тоз проблем а пък с аладина кво да ви говора само първите няколко месеца ги биваше ся МИРИШАТ Извод :КУПУВАЙТЕ САМО ОТ АНДРЕ И САНДВИЧ ТРЕПАЧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ama az ne znam kade e tva? q daite malko info pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Андрето е до стадион "Ботев".Там дюнерите наистина са култови.Като се уволних се отбих първо там да се наям с мръвка(а по принцип мразя дюнери) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ama az ne znam kade e tva? q daite malko info pls <{POST_SNAPBACK}> [/quoте] Като вървиш по главната и минеш халите а след това подлеза,продължаваш по улицата и ще го видиш!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Na men sa mi razpravqli 4e do stadion Botev prodavat nqkvi super ogromni i qki sandvi4i za 1 lev. Q kajete verno li e tva? A ina4e az sum ot ki4uka i nqmam put natam i za tva vikam da vi popitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Мен пък много ме радва Фалафела. Един среден с кола много яко влиза. После и 2 дюнера за 1 лв. И мога да кажа, че се наждам добре. А по темата БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Арабите sux.Знаете ли каква е хигиената?Мръсни боси манглачета разтоварват месото с голи ръце.Картофите се режат на машина,и каквото падне на земята се слага пак вътре.....Пълно е с хлебарки. <{POST_SNAPBACK}> Ами да,прав си, ама то къде не е така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Po4ti vseki den kato se pribirame s edin priqtel si vzimame po 6 diunera i si sqdame na nqkoq peika tam v edna gradinka i qdem li qdem... <{POST_SNAPBACK}> Това е показателно - даваш 4.5 за 6 дюнерчета за да се наядеш. Едно време като ги правеха както трябва - в един за 2.5 имаше сигурно 2 пъти повече месо от тия 6. А за 4.5 по добре да дам 2 на трепача и пак ще ям повече месо + да речем 1 лев за яка порция картофи. И кола да си купя пак ще ми излезе по-евтино, с повече като количество храна и с пиене за прокарване. А и пари ще ми останат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 даваш 4.5 за 6 дюнерчета <{POST_SNAPBACK}> Davam 3 leva 6toto sa 2 za lev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Това е показателно - даваш 4.5 за 6 дюнерчета за да се наядеш. Едно време като ги правеха както трябва - в един за 2.5 имаше сигурно 2 пъти повече месо от тия 6.А за 4.5 по добре да дам 2 на трепача и пак ще ям повече месо + да речем 1 лев за яка порция картофи. И кола да си купя пак ще ми излезе по-евтино, с повече като количество храна и с пиене за прокарване. А и пари ще ми останат <{POST_SNAPBACK}> Много си прав!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 tiq nomera s diunerite sa dosta praktikuvani(a i ne samo s diuneri) prosto taka prodava4ite ili tehnite 6efove se opitvat da spestqt ne6to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Davam 3 leva 6toto sa 2 za lev. <{POST_SNAPBACK}> Ми де да знам - последно като ги гледах бяха 2 за 1.5 може пак да са паднали И 3 лева да е, със сандвича и порцията картофи пак ще се наям повече отколкото с тия вегетариански дюнери със зеле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Като вървиш по главната и минеш халите а след това подлеза,продължаваш по улицата и ще го видиш!! <{POST_SNAPBACK}> Za teq sandvi4i li govori6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.