fox Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 И това ако не е кощунство?! Човек да не огладнее след 21.00! Единственият избор е... дюнер-кебап, който се води пилешки, само че месото вътре трудно се установява. Докога ще търпим тази подигравка? И защо се получава така, че българите, които работят на дюнерите слагат по-малко месо от "индианците"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Защото така им е наредил шефа. А шефа е българин. И гледа да печели много от малкото, което дава. Перфектно. И типично по български. Аз затова ям дюнерите от ляво на входа на Халите. Там шефа е турчин, а дюнерите са логично с пъти по-хубави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 като огладнееш след 21 часа отиваш до близкия супер и си взимаш готова пилешка пържола ( препоръчвам ти тези на Тонимекс) взимаш си и 1 хлебче и ядеш . Няма как да променим наставленията на шефовете . Или друг вариант е да идиш на Андрето за 1.3лв взимаш катма с 150-200 грама пилешко пържени картофи и лют сос . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ми като още се лъжете да си купувате дюнери - така е. Аз вече почти година не съм си купувал. И как да си купя като пича на дюнера(в случая Аладин) ми обясняваше,че махнали големите от 3.50 щото не се купували и защото нямало как да го държат в ръка и да излъжат , че слагат нещо. Е как да си купя дюнер от някой, на който му е казано да ме лъже Че аз аз вместо 1.50 за 2 смешни дюнера за 1.70 ще си взема "трепач" с пилешко, в който всичко е в пъти повече, особено месото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Не знам за месото обаче ядох дюнер не с неговия си сос (чесновия) ами с нещо между майонеза и горчица добре разредени с вода.. Да не говоря за месото.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 Аз затова ям дюнерите от ляво на входа на Халите. Там шефа е турчин, а дюнерите са логично с пъти по-хубави. <{POST_SNAPBACK}> Е, да, ама и там ги развалиха! Поне в началото, когато почти никой не ходеше там слагаха повече месце. А, сега и те се "охраниха", взеха да карат през къра. Само, ако ги улучиш преди затваряне - бързат да свърши шиша и да си ходят. А, другите мизерници, дето са денонощно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Еми така е,щото за 1 лев какво искаш?Помниш ли едно време най-първите дюнери в Пловдив-на мястото на Neo-то?Ей това бяха дюнери,ама си спомням,че бяха и доста по-скъпички от сегашните.А сега гледат да примамят хората с цената и предложението 2 за лев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Защото така им е наредил шефа. А шефа е българин. И гледа да печели много от малкото, което дава. Перфектно. И типично по български. Аз затова ям дюнерите от ляво на входа на Халите. Там шефа е турчин, а дюнерите са логично с пъти по-хубави. Там са най-добрите дюнери в града, според мен де А иначе трепачите рулез - 1.70 с пилешко - слагат яйце, бая пилешко, и т.н неща вътре. Само картовките съкс (при тия на Гладстон, на другото място чувам, че били добре). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Тия на аладина много се изтарикатиха...и шефа май е арабин, за това е такава мизерия.Аз последно лятото се минах да си взема от там дюнер, палячото ми сложи 2 мръвчици, че и ми се издърви, че много ми бил слагал....хубави дюнери правят от дясно на входа на халите, на централна гара, преди правеха и там до хотел България в една уличка...от андрето също не си взимам, защото не ми е приятно да ми правят дюнера и в същото време по плота да пъплят семейство хлебарки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 Интересува ме какво може да се хапне вечер набързо-накрак, в центъра. Андрето са малко встрани, пък и затварят рано. В МАкдоналдс хамбургерът е много малък за тази цена, а и те затварят рано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Аве,какви са тия трепачи?Защо не съм чувал до сега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Че то въобще някога слагали ли са месо в дюнерите?-ако да то аз така и не съм успял да го открия и до днес и затова направих най-лесното нещо-вече отдавна не си купувам дюнери Ако въобще ще е бърза храна гледам да е пица защото се вижда какво има сложено. BTW Ако някой намери месо в някой дюнер нека се обади да знам да започна пак да си купувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Има едни дюнери дето са до интернет зала Елит - бившия Спартак на спирката срещу бар Хавай на тунела. там слагат доволно мръвчоци - само дето са много мазни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Интересува ме какво може да се хапне вечер набързо-накрак, в центъра. Андрето са малко встрани, пък и затварят рано. В МАкдоналдс хамбургерът е много малък за тази цена, а и те затварят рано. <{POST_SNAPBACK}> Срещу Лъки Синема има едно денонощно за бързо хранене.Там съм ял някъде към 2-3 през нощта и е доста доволно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Че то въобще някога слагали ли са месо в дюнерите?-ако да то аз така и не съм успял да го открия и до днес и затова направих най-лесното нещо-вече отдавна не си купувам дюнери Ако въобще ще е бърза храна гледам да е пица защото се вижда какво има сложено.BTW Ако някой намери месо в някой дюнер нека се обади да знам да започна пак да си купувам <{POST_SNAPBACK}> Абе като ги отвориха преди 5 години слагаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ixB0 Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Nai hubavite duneri v plovdiv kato kachestvo i koli4estvo sa do halite ot lqvata strana, inache Aladina sa palna mizeriq, nemoga da razbera na kakvo narichat duner kato za palnej ti slagat kartofi i bql sos ?!? Kakto kazva edin moi priatel, za dezata hlqb da ima nie i kufteta moje da qdem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Аве,какви са тия трепачи?Защо не съм чувал до сега? <{POST_SNAPBACK}> Сандвичи трепач - така се водят Има едни до Андрето, на кап райчо и до кино Космос. Сандвичите "трепач(има и други - не трепачи) са с цяло яйце, картофи,накяква гарнитура от краставици домати и яко мръвка - врат пилешко шницелии т.н - абе трепач Срещу Лъки Синема има едно денонощно за бързо хранене.Там съм ял някъде към 2-3 през нощта и е доста доволно. <{POST_SNAPBACK}> Ако е пред кино Космос - уцелил си ги баш трепачите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Абе като ги отвориха преди 5 години слагаха... <{POST_SNAPBACK}> - ех минало,минало.... - Значи все още някой си спомня дните когато дюнерите не бяха вегетариански Е, да ама според новите проучвания месото е вредна храна и както арабските, така и българските шефове гледат да го спазват за да улеснят влизането ни в Еврейския съюз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 До понеделник пазара на път към подлеза който води към хотел България там по уличката продават (според мен) най-хубавите дюнери в пловдив . слагат доста месце и даже има някъв лютив сос и ако искаш пържен лук обаче не съм сигурен,че са на аладин.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 - ех минало,минало.... - Значи все още някой си спомня дните когато дюнерите не бяха вегетариански Е, да ама според новите проучвания месото е вредна храна и както арабските, така и българските шефове гледат да го спазват за да улеснят влизането ни в Еврейския съюз <{POST_SNAPBACK}> Е дай сега трева да пасем Пък и то става дума за свинското. По Лиляна Димитрова след Авеню има едни телешки дюнери, и те не са никак лоши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 До понеделник пазара на път към подлеза който води към хотел България там по уличката продават (според мен) най-хубавите дюнери в пловдив . слагат доста месце и даже има някъв лютив сос и ако искаш пържен лук обаче не съм сигурен,че са на аладин.. <{POST_SNAPBACK}> Ами аз затях говорех - до Елит-а И като сложат от лютото - аирана как върви не е истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Абе, как ги ядете тея работи ....... На мене ми се повръща само като ги помириша. Аз ям само Mac Chick или хамбургер от тея дето са до халите и има един голям знак STOP. Те вече си заслужават парите ... Пък да ви кажа най-яки са пиците от Killer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Аууу с тая тема ще ме накарате да ида до близкия магазин за дюнери(пак на Аладин )и да взема няколко!!! Иначе кво да ви разправям: Прибирам се аз по центъра ама съм супер гладен.И видях там пред Халите едно павелионче за дюнери(пак на Аладин )и тъкмо имах пари си взех 2.То бива бива ама чак пък толкова!!!И преди съм си копувал от там ама сега ме утрепаха направо.На 2 та дюнера онзи ми сложи едно месце ОБЩО и го набъка с зеле за да си мисля че дюнера е пълен!!Като се прибрах у нас бях 2 пъти по-гладен от тогава и ядох като свиня!! На другия ден си купих един тутманик за 40ст. от едно супер малко нещо като мазенце срещу пл.Съединение и така яко ми стана-хем беше по-вкусно,хем се наядох!! Извод:АЛАДИН МИРИШАТ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Абе, как ги ядете тея работи ....... На мене ми се повръща само като ги помириша. Аз ям само Mac Chick или хамбургер от тея дето са до халите и има един голям знак STOP. Те вече си заслужават парите ... Пък да ви кажа най-яки са пиците от Killer... <{POST_SNAPBACK}> Какви са тия mac chick ??? Колкото до Килъра конкуренцията на дюнера им оказа влияние - вече материала в пиците е по-малко и една пица я делят на 2 с различни продукти, че нямат такъв оборот като едно време и не ги продавят целите Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Kато чета тая тема,направо се чудя преди сто години как са живяли пловдивчани без два за лев)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.