Santa Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Seagate ST313021A - 13GB - 35 lv IBM DJNA-370310 - 9.1GB - 30 lv sashto taka 3 modema (edinia e US robotics) ne che vjarvam njakoj da gi vzeme ama da si kaza videokarta Voodoo 3 i sound karta yamaha 724F - po 5 lv , davam bakshish i po 1 modem (connexant hardwaren, usrobotics-a mi se vizda po-hubav nego bakshish nje shta da go davam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 ima li lo6i sektori?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 ima li lo6i sektori?? mislja che njama. no mozem da gi formatirame njakak i da se vidi kak rabotiat. btw. na edinia bjah instaliral WinXP na drugia e Fedora Core 3 kato i dvete raboteha bez problem (ne che tova znachi neshto no da kaza) ------------------ Diskovete sa obeshtani na bogdan Voodoo 3 na itzo za ostanalite charkove ako ima zelaeshti - davam gi kojto kolkoto dade stiga da mine sam da si gi vzeme (t.e. 1 sound karta i 3 modema) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Seagate ST313021A - 13GB - 35 lvIBM DJNA-370310 - 9.1GB - 30 lv Искам да купя един от двата хард диска. за Seagate'a давам 27 лв. / ATA66 /BUFFER 512K / SPINDLE SPEED (RPM) 5400 за IBM не можах да намеря инфо - 20-25 лв. ако не са продадени вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 sound kartata PCI ili ISA e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 е Voodoo 3-то харабия ли вече е запазено, кай колко ти е дал итзко да ти дам повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 21, 2004 Author Share Posted December 21, 2004 е Voodoo 3-то харабия ли вече е запазено, кай колко ти е дал итзко да ти дам повече i kolko shte dadesh poveche? 10 stotinki? stiga gluposti. taja karta i bez tuj samo za okachvane na stenata stava spored men veche sam mu ja obeshtal... kvo da napravja ako si cenitel shte ti dam edno ATI PCI-sko deto e chudno za server i vsichko go razpoznava i si raboti chudno... sound kartata PCI ili ISA e? PCI. maj i to se razpoznava ot vseki windows po-nov ot 95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 i kolko shte dadesh poveche? 10 stotinki? stiga gluposti. taja karta i bez tuj samo za okachvane na stenata stava spored men santa недей така батка Това PC дето ми го продаде с другото Voodoo3, дето е същото като това, е осичка - има 16MB RAM 150MHz CPU и 300MHz RAMDAC. Play-ва филми без грешка и вървят по-старите 3D игри. Така че картата си е супер и който я купи няма да съжалява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.