mIRCata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Значи търся да купя броеница, но не от тези големите , ами малка с метални зърна. Търсих по капитан Райчо, из сергийте дето са на Джумаята, из разни магазинчета за такива джунджурии, но никъде на намерих. Някой има ли си представа къде мога да намеря такова нещо + някаква оринтировъчна цена ако знае. 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Провери ли в Стария град по Антикварните магазини?Мисля че там може да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 Че там няма ли да продават "антики" така да се каже? Мен ми трябва нова, те по едно време май бяха станали модни та ги имаше навсякъде, ако не се лъжа.Но сега ги няма никакви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Че там няма ли да продават "антики" така да се каже? Мен ми трябва нова, те по едно време май бяха станали модни та ги имаше навсякъде, ако не се лъжа.Но сега ги няма никакви. <{POST_SNAPBACK}> Не знам,мисля че има и нови неща.Пробвай там или в някой магазин за сувенири.В Стария град има такива неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 Точно виждам темата и си викам:"ше му пиша, че имам ама не е с кехлибарени а с метални зрънца" и чета после и.. Ми да имам малка с метални зрънца ама трябва да видя дали е още тука шото може да се е запиляла някъде.Ше питам дали може да ти я продам (ако искаш де) шото то е подарък на баща ми, а то нали има някво символично значение, ама той май не й се кефи.Ще я потърся и щи кажа ако искаш.П.П.Но си нямам идея колко струват по принцип.Колко даваш? <{POST_SNAPBACK}> Ехе ако се уговаряме за нея с ПМ, че ще ни санкционират мод . Не знам,мисля че има и нови неща.Пробвай там или в някой магазин за сувенири.В Стария град има такива неща. <{POST_SNAPBACK}> Ами аз търсих в такива за сувенири, но тези в които бях нямаше. За това питах има ли си някой на представа точно място където да ги продават Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Пробвай на Руския пазар.То там кво ли няма!??!!?!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Малки броеници с метални зърна можеш да си намериш в районното мюфтииство(в джамията).А можеш да пробваш и в един магазин за индийски стоки след подлеза на малката главна,точно преди бирария "Под Моста" Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 а ве я не се излагай те ве ПРОВЕРИ В КАТОЛИ4ЕСКАТА ЦАРКВА там сам на 10000000% 4е има ако там няма каде другаде ще намериш???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 Малки броеници с метални зърна можеш да си намериш в районното мюфтииство(в джамията).А можеш да пробваш и в един магазин за индийски стоки след подлеза на малката главна,точно преди бирария "Под Моста" <{POST_SNAPBACK}> Ми около джамията гледах ама там само разни сребърна бижутерия и герданчета - нямаха броеници. Дай малко повече инфо за тоя магазин къде точно се намира, че съм скаран с понятия като малката главна, малкия новотел и т.н и не ми говори нищо къде е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grime Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Broenica moje6 da si vzeme6 ot GGBG namira se do 18gShop tam ako nqma moje6 da si pora4a6 6te ti napravqt , moje6 da si vzeme6 sa6to ot Muhomorkata ,tq se namira sre6tu marmalad i sa6to v kapana nqkude imalo magazin za nqkvi indiiski raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Защо не провериш в индийският магазин,който се намира в началото на мостта,срещу аптека "Марица" Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Като тръгнеш от джумаята нагоре по стария град, на улицата, на която е клуб Пианото(дано да ги пиша правилно) има поне 3 магазина за антикварни стоки. В един от тях преди време видях да предлагат една броеница на някакъв американец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 mIRCata , според мен си в грешка за металните зърна! Има един камък, хематит се казва, който когато се полира, прилича на метал. И всъщност си е вид желязна руда де. Та сигурно това си видял и това търсиш. Такива броеници се намират на повечето сергии и в повечето магазинчета на евтина бижутерия. Може и да пробваш на Коледния базар в панаира, вчера скитах там и видях бая щандчета с дрънкулки. Успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 21, 2004 Author Share Posted December 21, 2004 mIRCata , според мен си в грешка за металните зърна! Има един камък, хематит се казва, който когато се полира, прилича на метал. И всъщност си е вид желязна руда де. Та сигурно това си видял и това търсиш. <{POST_SNAPBACK}> Точно с метални зърна съм виждал. Не става дума за някакви големи броеници със зърна по 1 сант. Говоря за малки "броенички". Имаше ги по едно време в тов асъм сигурен. Предложенията да обиколя Стария град и Капана ми се виждат добри. Ще пробвам и ако не намеря пак ще ви питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Да бе, сетих се за ккаво говориш. Броеница със зърна по около 6-7 мм. Честно казано не знаех, че има и метални Все пак виж и хематитените - красиви и ефектни са. Между другото за какво ти е дотрябвала броеница? Щото аз си купих преди години като част от комплекта ми за пиене на мастика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Да бе, сетих се за ккаво говориш. Броеница със зърна по около 6-7 мм. Честно казано не знаех, че има и метални Все пак виж и хематитените - красиви и ефектни са. Между другото за какво ти е дотрябвала броеница? Щото аз си купих преди години като част от комплекта ми за пиене на мастика <{POST_SNAPBACK}> Гъзария,че кво друго. Между другото тази броеница ще пасва на някой тоалет от този сайт. http://pimphats.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 21, 2004 Author Share Posted December 21, 2004 Да бе, сетих се за ккаво говориш. Броеница със зърна по около 6-7 мм. Честно казано не знаех, че има и метални Все пак виж и хематитените - красиви и ефектни са. Между другото за какво ти е дотрябвала броеница? Щото аз си купих преди години като част от комплекта ми за пиене на мастика <{POST_SNAPBACK}> Абе да тръгна да обяснявам трудно ще ме разбереш. Да не се обидиш - просто прищявка, по причини понятни само на мен и непонятни за околните Едит: Гъзария,че кво друго. Между другото тази броеница ще пасва на някой тоалет от този сайт. http://pimphats.com/ <{POST_SNAPBACK}> При положение ,че нямам намерение да излизам с нея по улици и заведния ??? Пак повтарям причините са понятни само на мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.