Jump to content
BulForum.com

Need For Speed 9 Screenshot

charsi

Recommended Posts

Аз не мисля ,че това е скриин шот от играта... По ми прилича на снимка.. пък и в толкова ранен стадии (те ся свършиха нфс8) да има готови модели и да се тества .. пък и по Коледа :) Мен Фар Край ми се струва по-тежичка от доом3 или поне по-красива.. :ghost

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Никакво NFS не е това. Тая снимка я гледах преди около 2 седмици в един сайт за техника, заедно с една от ръгби игра. Въпросните 2 снимки бяха скрийншот за демонстрация на графичния процесор на новите PS3 и XboxNext, или както там ще се казва новия Xbox. Ще се опитам да го изровя от архивите да ви покажа точния адрес.

ЕДИТ: Ми не мога да го намеря, ама не се бъзикам.

Въпрос на лично мнение, аз не ги харесвам...

никой не те кара да играеш играта щом не ги харесваш нали :P Аз лично играх играта за да видя на какво ще запрелича от първоначално някво смачкано Пежо до крайна кола която незнаеш каквa е всъщност . Според мен трябва да се сложи още по-детайлен тунинг , както и патрулки , и да се спре може би с това джиткане само през ноща , и задължително да сложат "damage" поне да е като този на Hot Pursuit 2

какъв демидж на хот пършит 2

там е същото караш си с 300км/ч. забиваш се в едно дърво и нищо

натискаш "R" и всичко е ок

ама стъклата ти се пукат и ти се огъва капака. само визуален Damage.

е то и на ъндърграунд 2 имаше такъв визуален демидж.

Като се блъснеш задното ти стъкло става на прах. Е вярно че след това се след това се оправя. Но ако вкарат демидж играта ще стане трудна, не че не е невъзможно да не се блъскаш ама да ти се потроши колата ще ти струва много пари. Още повече че в началото едва ми стигаха парите па оставаше и да ходя на сервиз.

Не знам за демидж ама аз мисля, че ако до МАрт не си смена картата 90% от игрите няма да мога да ги играя.Поне знам, че от Easports (FIFA) пак няма да има кой знае какви изисквания.Ще клокна CPU-то на 1900Мхз, RAM 512 DDR400, и като купя нова карта нещо от рода FX 5900 128Mb 256bit гледах една в Most Computers се ще ми тръгне нещо.Ама с тоя MX 440 мога да забравя.

Dali da viarvam ili da ne viarvam.Izob6to ne prili4a na screenshot t'va.

Po skoro na opit da budem zabludeni.Igrata niama da e tova koeto e pokazano.Siguuren sum 100 %.O4akvam da se iznenada ot EA SPORTS :)

е то и на ъндърграунд 2 имаше такъв визуален демидж.

Като се блъснеш задното ти стъкло става на прах. Е вярно че след това се след това се оправя. Но ако вкарат демидж играта ще стане трудна, не че не е невъзможно да не се блъскаш ама да ти се потроши колата ще ти струва много пари. Още повече че в началото едва ми стигаха парите па оставаше и да ходя на сервиз.

ти пак не си разбрал какво искам да кажа ... на Ъндърграунд 2 няма никакъв damage , да вкарат damage колкото за самото състезание не после да ходиш да оправяш нещо въпреки ,че и това ще е интересно ,но ще избяга много от Arcade-на игра каквато именно е Ъндърграунд 2

на Hot Pursuit 2 damage-a не влияеше на представянето на колата, а беше само визуален. на NFS: High Stakes имаше опция " Damage" - "Visual, Realistic, No Damage" (или нещо от сорта, но замисълът беше такъв.) от тогава насам... според мен NFS серията деградира.

Според мен трябва да се сложи още по-детайлен тунинг , както и патрулки , и да се спре може би с това джиткане само през ноща , и задължително да сложат "damage" поне да е като този на Hot Pursuit 2

Съгласен съм с теб за всичко без damage-а.Както карам лудо ще изпотроша колата и после ни ми са занимава да я поправям и пари да давам! :P :rolleyes: Иначе и на мен ми писна да карам само в тъмно!И искам да се махнат състезанията от рода на

Street X,Circuit и Drift.Искам повечко Drag и Sprint! :D :) Но всичко догодина до амина! :P

Съгласен съм с теб за всичко без damage-а.Както карам лудо ще изпотроша колата и после ни ми са занимава да я поправям и пари да давам! :P  :rolleyes: Иначе и на мен ми писна да карам само в тъмно!И искам да се махнат състезанията от рода на

Street X,Circuit и Drift.Искам повечко Drag и Sprint! :D  :) Но всичко догодина до амина! :P

не си ли се замислял, че ако има Damage, той ще може да се включва и изключва? като не ти се кара на тъмно си изтегли MOD-a и карай на светло. проблема е решен :)

на Hot Pursuit 2 damage-a не влияеше на представянето на колата, а беше само визуален. на NFS: High Stakes имаше опция " Damage" - "Visual, Realistic, No Damage" (или нещо от сорта, но замисълът беше такъв.) от тогава насам... според мен NFS серията деградира.

S malki izklu4eniq i nqkoi sveji idei...obshto vzeto si prav. Ei kolko pari dadoh po BMW-tata si tam...a samata misal za katastrofa s "evtiniq" mi McLarren...bolki v sarceto :) Jalko, 4e pove4eto po sveta sa takiva debil4eta, 4e ne mogat se opravqt s edna prosta zada4a...ta se naloji da mahnat damage-a. Kav kef beshe na MP guma do guma s nqkoi...edno leko blusvane i nqkoi moje da e izcqlo out. Vse se nadqvam, 4e v sledvashtiq need tova shte bude vurnato...

spored men tazi kartinka e izmama,za6toto v oficialnia sait na EA GAMES ni6to ne pi6e za nova NFS.

еее те дори да я правят в момента играта няма да я споменът в тяхният саит толкова скоро.Може би 1-2 месеца преди да излезне играта ще напишат там че предстои

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...