DoGGy_sTiLL Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 V4era mi donesoha ot Anglia Nokia-3200 ! Ima6e SIM karta na VodaFone vatre Oba4e sled kato Slojih vatra na neino mqsto Prima mi iska nqkakav KOD ! Znam 4e trqbva da go razkodiram No ako imam tozi KoD nqma da e nujno .Nqkoi moje li da mi pomogne da otkiriq tozi Kod vav nqkoi sait Pretarsih dosta no ni6to ne otrih Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 V4era mi donesoha ot Anglia Nokia-3200 ! Ima6e SIM karta na VodaFone vatre Oba4e sled kato Slojih vatra na neino mqsto Prima mi iska nqkakav KOD ! Znam 4e trqbva da go razkodiram No ako imam tozi KoD nqma da e nujno .Nqkoi moje li da mi pomogne da otkiriq tozi Kod vav nqkoi sait Pretarsih dosta no ni6to ne otrih <{POST_SNAPBACK}> Емйй много просто, този КОД както ти го наричаш го няма в България.Трябва да си си го взел като си телефона.В чужбина като продават някакъв телефон ти трябва да кажеш, че ще го използваш в друга страна и ще ти трябва този КОД.А тъй като да намериш този КОД вероятноста е много малка, трябва да си освободиш телефончето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Много хитро... Т'ва е все едно да си търсиш в Интернет PIN code-а Отиди да ти го разкодират или си го разкодирай сам - ако имаш кабели и софт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 Много хитро... Т'ва е все едно да си търсиш в Интернет PIN code-а Отиди да ти го разкодират или си го разкодирай сам - ако имаш кабели и софт... <{POST_SNAPBACK}> Zna4i ne moje 0k 10x vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Явно е код за заключване на телефона! Пробвай с оригиналния код на нокия(не поня как беше или 12345 или 0000)някъде по инструкциите го има. Ако пиши ако си го оправил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Най-вероятно предишния притежател е заключил телефона да работи само с неговата карта. Попитай го какъв е кода. Мисля, че не е нужно да го разкодираш. Това най-вероятно е точно този Security Code. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 ne e "Security Code" we pi4ove .Koda mu e 12345 i moga da go smenqm probvah go sas Angliiskata SIM Prosto kato Vkliu4a GSM-ma mi pi6e : " Phone restricted " i kato natisna nqkoi Buton mi izkarva slednoto saob6tenie : " Enter Restriction Phone " i trqbva da vaveda Kod .Zatova pitam dali nqkoi ne moje da mi prati nqkoi link sas saitove kadeto gi ima tezi prostotii Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ясна е работата тогава. Трябва да се разкодира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Просто телефона е с SIM LOCK ! VodaFone както и повечето други въвеждат SIM LOCK за да можеш да използваш телефона само с карта на същия мобилен оператор ! Доколкото знам само от VodaFone могат да ти дадат кода ,иначе пробвай в някой сервиз да го отключат ! Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 Mersi vse pak .Kato nqma drug na4in qvno 6te se hodi do Service Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.