mIRCata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Бай Брадър-а Едит: Линка май прави проблеми. Пробвайте да го копирате ръчно в адресната лента на броузера или след като даде грешката за искания фаил просто натиснете ентер в адресната лента и го отваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Не ми го отваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Защо не иска да ми го отвори??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 и цяла тема отворихте за тая глупост Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 и цяла тема отворихте за тая глупост <{POST_SNAPBACK}> Tо от нямане какво да правят , някои хора правят глупости има си тема за тва предаване пишете си там .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 Ми тук е раздела за картинки - мислех, че тук му е мястото. Това, че картинката е по тема от друг форум какво значение има. Нали затова са разделени на картинки, клипое, филми, а не по заглавия на теми. Като искам да покажа картинка, ще я покажа в Pictures, като искам да покажа клип, ще го покажа във Videos, като искам да си кажа мнението за Биг Брадър, ще го пиша в Others. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ми туке раздела за картинки - мислех, че тук му е мястото. <{POST_SNAPBACK}> to che tuka e razdela pictures tuka e ama...eto q temata za big Brother Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 -- Предложението ми към Админите е да се пинне една тема в която да се качват "яките снимки", които сме видяли в мрежата! Другото решение е "постни тая тема за да ти я флуудна и да я изтрият" -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Т'ва е егати простотията.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 и цяла тема отворихте за тая глупост <{POST_SNAPBACK}> OO a бе хора няма те ли друга работа та отваряте тема, за която разбира се има друга и то много по-добра.Даже се чудя как още не са ви я затворили ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.