HATE Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Искам моята жена да си е до мен понеже ни дели 100 километра път. Само това искам и нищо повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Нас пък ни делят 150...ама е същото. Но тя ще си дойде при мен да Коледа де...това малко ме притеснява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Честит хубав пуФкаФ сняг :) <{POST_SNAPBACK}> Особено ще е пуФкаФ тоя сняг.Да се чудиш сняг или дъжд вали вънка.Искрено се надявам довечара да се позаледи малко и да натрупа повечко.Че иначе ако смята ми мокри краката само ае сектир.А иначе това дето ви делят дсота километри е много кофти. За HATE и GeorgiK говоря.Важното е че ся по празниците ще сте заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Особено ще е пуФкаФ тоя сняг.Да се чудиш сняг или дъжд вали вънка.Искрено се надявам довечара да се позаледи малко и да натрупа повечко.Че иначе ако смята ми мокри краката само ае сектир.А иначе това дето ви делят дсота километри е много кофти. За HATE и GeorgiK говоря.Важното е че ся по празниците ще сте заедно. <{POST_SNAPBACK}> Когато поствах още не бях излизала , пък и сънена бях .То верно не знае дали вали , дали го сърби , дали му се е*е Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Аз пък ще получа нова видео карта и може би още 512 рам.За нова година сигурно ще си взема един Mp3 плеър,ама за него не е сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 ami az 6a podara na gadjeto mi moje bi nqkvi pra6ki i markovi botu6i..ili GSM...a az o4akvam ot neq EVO 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Aaaa не съм прочел правилно темата - не било какво очаквате, а какжо искате...! Еми аз по принцип от 6 годишен искам едно и също нещо, но все си оствам с искането, так какво ми пречи и сега да споделя какво е то: Пиано!!!!!! -Но знам че ако не ги спечеля аз парите от някъде няма кой да ми угоди на искането, а как се печелят 1000лв.? Така че ще си остана само с искането! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Какво е "воден блок" <{POST_SNAPBACK}> За водно охлаждане... Една джаджа, която се слага на процесора, или видео картата, за да охлажда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 За водно охлаждане... Една джаджа, която се слага на процесора, или видео картата, за да охлажда... <{POST_SNAPBACK}> верно ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Аз сбърках да пипна една торба дето не трябваше. В нея със сигурност има голяяям пакет чипс и нещо плоско...а де...какво ли ще да е? Ей това очаквам аз...нещо плоско... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 А sandman сигурен ли си, че 1 пиано струва толкова?Не са ли дооооста по-скъпи? <{POST_SNAPBACK}> Е аз говоря за руско фабрично пиано. Каквото има във всеки кабинет по музика в училище. Иначе немските струват от 2000лв. до ...... майка си и баща му! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Ах аз искам едно: AMD 64 Athlon и едно ASUSssss! Ама май и аз ще си остана с мечтиии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 iskam AMD XF64 4000+ i edna Gf 6800 GT(koiato mai sh polu4a ) a da i iskam novo zahranvane i kutia i novo dano i o6te 256 DDR2 ram za da mi stanat 1 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Аз ще се радвам на каквото и да е, стига да е от сърце! Иначе съм си харесал доста нещица... Star Wars TRILOGY на DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Az o4akvam naduvaema kukla Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuFFi Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Na men mi dadoha pari4ki!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Аз получих телефон Сони Ериксон К500и и комплект безжична клавиатура и мошка. Доволно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Na men mi dadoha pari4ki!!!!! <{POST_SNAPBACK}> И на мен така Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Пари за новото PC Лакумства и дрехи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Парфюм,блуза,пари и още нещо...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Парички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marti G Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Мангизи! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinity Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 на мен ми подариха nokia 2650 , дадоха ми и парички и съм безкраино доволна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.