Jump to content
BulForum.com

Какво очаквате да ви подарят за Коледа?

charovni

Recommended Posts

Искам моята жена да си е до мен понеже ни дели 100 километра път. :cry Само това искам и нищо повече.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply
Честит хубав пуФкаФ сняг :):):)

Особено ще е пуФкаФ тоя сняг.Да се чудиш сняг или дъжд вали вънка.Искрено се надявам довечара да се позаледи малко и да натрупа повечко.Че иначе ако смята ми мокри краката само ае сектир.А иначе това дето ви делят дсота километри е много кофти. За HATE и GeorgiK говоря.Важното е че ся по празниците ще сте заедно.

Особено ще е пуФкаФ тоя сняг.Да се чудиш сняг или дъжд вали вънка.Искрено се надявам довечара да се позаледи малко и да натрупа повечко.Че иначе ако смята ми мокри краката само ае сектир.А иначе това дето ви делят дсота километри е много кофти. За HATE и GeorgiK говоря.Важното е че ся по празниците ще сте заедно.

Когато поствах още не бях излизала , пък и сънена бях .То верно не знае дали вали , дали го сърби , дали му се е*е :(

Аз пък ще получа нова видео карта и може би още 512 рам.За нова година сигурно ще си взема един Mp3 плеър,ама за него не е сигурно.:)

Aaaa не съм прочел правилно темата - не било какво очаквате, а какжо искате...!

Еми аз по принцип от 6 годишен искам едно и също нещо, но все си оствам с искането, так какво ми пречи и сега да споделя какво е то: Пиано!!!!!! -Но знам че ако не ги спечеля аз парите от някъде няма кой да ми угоди на искането, а как се печелят 1000лв.? Така че ще си остана само с искането!

Аз сбърках да пипна една торба дето не трябваше. В нея със сигурност има голяяям пакет чипс и нещо плоско...а де...какво ли ще да е? Ей това очаквам аз...нещо плоско...

А sandman сигурен ли си, че 1 пиано струва толкова?Не са ли дооооста по-скъпи? :huh:

Е аз говоря за руско фабрично пиано. Каквото има във всеки кабинет по музика в училище. Иначе немските струват от 2000лв. до ...... майка си и баща му!

Аз ще се радвам на каквото и да е, стига да е от сърце!

Иначе съм си харесал доста нещица...

Star Wars TRILOGY на DVD :)

Парфюм,блуза,пари и още нещо......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...