Jump to content
BulForum.com

Какво очаквате да ви подарят за Коледа?

charovni

Recommended Posts

Значи с риск да се повторя ще кажа, че не подаръка прави празника.Очаквам малко мисля да дам много :love на всички по отделно. Защото всички, които обичам го заслужават.

:) ВеСеЛи ПрАзНиЦи На ВсИчКи :)

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

на мама и тати ще подаря електрическа кана за варене на вода (супер обяснение)

на другарчетата още не знам. малко вземам да се притеснявам, ама нинамммммм... на един любим човек също не знам какво да подаря, абе пълна излагация :) ще помисля и ако реша ще ви пиша :)

да са ви честити празниците и да ги споделите с най-близките и обичани хора :)

Ами аз мисля да наблегна на нематериалните подаръци. А колкото до материалните, аз си купувам сама всичко, което искам и просто те не са ми проблем (може би се задоволявам с малко и аз не знам). Обаче от дядо Коледа искам един хубав и пуФкаФ сняг, много настроение и най-вече да видя хората, които обичам, щастливи на празника... На себе си мисля да подаря нов сешоар и нов епилатор, а пък на семейството да си призная от харчове за себе си май на тях ще им подаря само любов... Е и това е нещо. На гаджето ще подаря воден блок. Всеки с мераците си... :laughing1:

Едни хубави говорители, че ми изгармяха тонколоните на предишната нова година и да се надявам принтер,скенер и копир 3 в едно :)

@Rennie Ех този сняг бе.И аз много го искам.Ама уви нещо Дедо ти Мраз неще да тупа юргана.Голям мързел голямо нещо.Той от подараци забравил да си изчисти в тях. :P :blink: :D :P :blink: :D :P :blink: :D

Приятелката ми си беше втълпила да ми купува някакви супер-хипер-мега скъпи пантофи, но успях да и втълпя, че все пак като държи да подарява нещо то по-добре да е нещо, окето ще достави радост и ще е полезно, и и намекнах, че една пръчка дискове ще е хем по-евтина, хем по-полезна, хем ще ми достави по-голямо удоволствие (добре де, не го намекнах, баш в прав текст си го казах, ама нейсе...)

Иначе аз смятам да и подаря едни страхотно изглеждащи gothic-style прашки, които ще легнат превъзходно на перфектното и дупе:)

Мама и тати от доста време вече не ми купуват подаръци.По-скоро аз си ги правя-парите в джоба,няколко тигела по главната и няма вече пари в джоба :D Аз подаръци на родителското тяло не правя,те сами си ги правят,виж вече ако имам някой любим човек-тогава обикалям като луд за подарък,но сега като нямам-няма да обикалям.Малко е тъжно тва.Ей сега се замислих дали да не направя някакви ненормални подаръци на разни приятели-примерно четка за зъби,боя за обувки,ей такива неща,но много хубаво опаковани,все едно е някакъв страхотен подарък.

Между другото нареждам се на опашката на искащите любов,друго не ми трябва спешно в момента май

As ot diado koleda iskam samo edin goliam sniag i edno hubavo nastroenie.

Ot maikami i ba6ami neiskam ni6o.

As niamada da podariavam podarak na nikoi zaradi nedostik na $$.

И представа си нямам какво ще ми подарът,обаче каквото и да е е по-добре от нищо.Все пак аз нищо няма да подарявам :) Аз най-обичам да ми подаряват разни хартиики с ликовете на разни известни личности и разни цифри по тях :P Обаче почти винаги леля ми ми праща разни грозни дрехи които обличам точно 1 път та да вида дали ми стават.

Аз пък искам много неща ама нашите вече са ми обещали нещо и не знам как да реагирам понеже това нещо е един гол Х*Й :angry: НИЩО няма да видя НИЩО :angry1 Абе здраве да има пък майната му на останалото ;)

Ами аз мисля да наблегна на нематериалните подаръци. А колкото до материалните, аз си купувам сама всичко, което искам и просто те не са ми проблем (може би се задоволявам с малко и аз не знам). Обаче от дядо Коледа искам един хубав и пуФкаФ сняг, много настроение и най-вече да видя хората, които обичам, щастливи на празника... На себе си мисля да подаря нов сешоар и нов епилатор, а пък на семейството да си призная от харчове за себе си май на тях ще им подаря само любов... Е и това е нещо. На гаджето ще подаря воден блок. Всеки с мераците си... :laughing1:

Честит хубав пуФкаФ сняг :):):)

Има какво още да се желае откъм пуфкафквост :) Боже, трудно се произнася.

И ако може още десетина сантиметра, за да блокира движението по улиците и да настъпи бяла тишина! И ти си седиш вкъщи пред камината, гушнал любимия човек и си ЩАСТЛИВ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...