Liverpool`Fan`1 Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Значи с риск да се повторя ще кажа, че не подаръка прави празника.Очаквам малко мисля да дам много на всички по отделно. Защото всички, които обичам го заслужават. ВеСеЛи ПрАзНиЦи На ВсИчКи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 колан и фитили Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 на мама и тати ще подаря електрическа кана за варене на вода (супер обяснение) на другарчетата още не знам. малко вземам да се притеснявам, ама нинамммммм... на един любим човек също не знам какво да подаря, абе пълна излагация ще помисля и ако реша ще ви пиша да са ви честити празниците и да ги споделите с най-близките и обичани хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Ами аз мисля да наблегна на нематериалните подаръци. А колкото до материалните, аз си купувам сама всичко, което искам и просто те не са ми проблем (може би се задоволявам с малко и аз не знам). Обаче от дядо Коледа искам един хубав и пуФкаФ сняг, много настроение и най-вече да видя хората, които обичам, щастливи на празника... На себе си мисля да подаря нов сешоар и нов епилатор, а пък на семейството да си призная от харчове за себе си май на тях ще им подаря само любов... Е и това е нещо. На гаджето ще подаря воден блок. Всеки с мераците си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Едни хубави говорители, че ми изгармяха тонколоните на предишната нова година и да се надявам принтер,скенер и копир 3 в едно Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Най-чудесният подарък за мен ще е да се събудя до любимата си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 @Rennie Ех този сняг бе.И аз много го искам.Ама уви нещо Дедо ти Мраз неще да тупа юргана.Голям мързел голямо нещо.Той от подараци забравил да си изчисти в тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 iskam edni tonkolni 5+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Приятелката ми си беше втълпила да ми купува някакви супер-хипер-мега скъпи пантофи, но успях да и втълпя, че все пак като държи да подарява нещо то по-добре да е нещо, окето ще достави радост и ще е полезно, и и намекнах, че една пръчка дискове ще е хем по-евтина, хем по-полезна, хем ще ми достави по-голямо удоволствие (добре де, не го намекнах, баш в прав текст си го казах, ама нейсе...) Иначе аз смятам да и подаря едни страхотно изглеждащи gothic-style прашки, които ще легнат превъзходно на перфектното и дупе Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Az izkam edna sound karta creative live Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 za men samo edna digitalna videokamera Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Мама и тати от доста време вече не ми купуват подаръци.По-скоро аз си ги правя-парите в джоба,няколко тигела по главната и няма вече пари в джоба Аз подаръци на родителското тяло не правя,те сами си ги правят,виж вече ако имам някой любим човек-тогава обикалям като луд за подарък,но сега като нямам-няма да обикалям.Малко е тъжно тва.Ей сега се замислих дали да не направя някакви ненормални подаръци на разни приятели-примерно четка за зъби,боя за обувки,ей такива неща,но много хубаво опаковани,все едно е някакъв страхотен подарък. Между другото нареждам се на опашката на искащите любов,друго не ми трябва спешно в момента май Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 А, аз любов си имам, ама искам повече Иначе няма значение какво ще ми подарят, важен е жеста, важно е и да е от сърце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Az pak iskam da mi opravqt kolata za nova godina da si vratkam svobodno. I edin 300W usilvatel za bass tubata mi ta da poddigam cimenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikoo Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 As ot diado koleda iskam samo edin goliam sniag i edno hubavo nastroenie. Ot maikami i ba6ami neiskam ni6o. As niamada da podariavam podarak na nikoi zaradi nedostik na $$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 И представа си нямам какво ще ми подарът,обаче каквото и да е е по-добре от нищо.Все пак аз нищо няма да подарявам Аз най-обичам да ми подаряват разни хартиики с ликовете на разни известни личности и разни цифри по тях Обаче почти винаги леля ми ми праща разни грозни дрехи които обличам точно 1 път та да вида дали ми стават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 New VGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ij_master Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Az mnogo iskam moskvi4-412.ama mai 6a sa drehi.ili mp3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 audigy 2 ili nqkaf mixer Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Аз пък искам баничка със сирене, дюнерче с пилешко месце, айранчето да има кисело млекце и ново патенце за вана Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Само емблемата...е, нека да е заедно с колата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomo Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Аз пък искам много неща ама нашите вече са ми обещали нещо и не знам как да реагирам понеже това нещо е един гол Х*Й НИЩО няма да видя НИЩО Абе здраве да има пък майната му на останалото Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 ново PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ами аз мисля да наблегна на нематериалните подаръци. А колкото до материалните, аз си купувам сама всичко, което искам и просто те не са ми проблем (може би се задоволявам с малко и аз не знам). Обаче от дядо Коледа искам един хубав и пуФкаФ сняг, много настроение и най-вече да видя хората, които обичам, щастливи на празника... На себе си мисля да подаря нов сешоар и нов епилатор, а пък на семейството да си призная от харчове за себе си май на тях ще им подаря само любов... Е и това е нещо. На гаджето ще подаря воден блок. Всеки с мераците си... <{POST_SNAPBACK}> Честит хубав пуФкаФ сняг :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Има какво още да се желае откъм пуфкафквост Боже, трудно се произнася. И ако може още десетина сантиметра, за да блокира движението по улиците и да настъпи бяла тишина! И ти си седиш вкъщи пред камината, гушнал любимия човек и си ЩАСТЛИВ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.