Jump to content
BulForum.com

Shumensko i Slavi - Promoziq

ice[man]

Recommended Posts

Nqkoi znae li kade v pld moje da se nameri tozi promozionalen paket na 6umensko i slavi trifonov 6tot ot kakto e tragnala reklamata go tarsq ama ne moga da go nqmerq :confused . Ako nqkoi znae kade go prodavat da pi6e.

10x predvaritelno i PEACE ALL!!!  :punk  :)

И да не е 10 лв. щото иначе ша им я трешна в главата тая бира ..... :beerchug

Има в Billa. ;) Но все пак...има и Каменица бре! :D :beerchug

В повечето големи магазини го имаше,но сега се съмнявам.А другите са прави-албума го има във всички сайтове за теглена на музика

абе не знам ама май той вече се изчерпа :blink:  и май много му е спаднал рейтинга особено след появата на "Big Brother"

Така е!Но аз лично бях престанала да гледам Слави доста време преди Биг Брадър да стартира,гледала съм го само ако е имало някакъв по-интересен гост и то пак със зор.По БТВ гледам само Сблъсък и Огледала,докато Нова ТВ взе да става доста по-актуална.Но пък взеха да се оливат с реклами! :devil

Edit:По темата-Защо ще се нашиваш с излишни пари заради една лъскава обложка?Дръпни си го от Нета,купи си 1 стек Каменица и си поркай с кеф. :)

Abe hora tva 7.99...sigorno se 6eguvate izliza 2lv birata-6UMENSKO!!!!!!!!!!! sq estestveno predpolagam 4e albuma na toq gologlav p****l e bezplaten,makar 4e kato go znam kolko obi4a parite i kakvo bi napravil za tqh...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...