Jump to content
BulForum.com

Гледате ли"Като огън и лед"

Recommended Posts

Това е сериалче,което дават по ЕК всеки делничен ден от 19:30.В него участва дон Армандо от "Грозната Бети"и е по-забавен от всякога.Филмът е готин,защото постоянно се черпят с ром и честичко се бият.Всеки с добро чувство за хумор и свободно време ще е неизменно пред телевизора всяка вечер.Лошото е,че малко хора го гледат и няма с кого да си говоря за тази толкова хубава боза. Затова,ако го следите поствайте тук,а ако не-отделете 50 минути някоя вечер и се зарибете!Ще съм Ви страшно благодарен!

• 1 month later...

Ми не го гледам щото по време гледам Къци и Трима Братя Три Сестри, и после гледам Пентаграм по "Анал 2001" и след това има още два три сериала и така докато заспя.

.....ако го следите поствайте тук,а ако не-отделете 50 минути някоя вечер и се зарибете

Ей това вече ме утрепа.

филмчето не е толкова лошо ама вече прекалено много взеха да се повтарят с тази сватба между Антонио и Мария-Елвира!!

Ми не го гледам щото по време гледам Къци и Трима Братя Три Сестри, и после гледам Пентаграм по "Анал 2001" и след това има още два три сериала и така докато заспя. 

Ей това вече ме утрепа.

Ти уби змея,изкърти и последната мивка :D :D :D :P :P

• 2 weeks later...

Ей това вече ме утрепа.

Ti napravo mi ubi konq ot garloto

• 3 weeks later...

ЕЕЕЕххххх :( Лошото е че на 24 тоя месец почва някаква нова бозичка,ама и тя май ще е смешна.Иначе се извинявам,че нищо не съм писал до този момент,но просто не се надявах на толкова много постове!!!То филмчето свършва,ама мисля,че ще остави един хубав спомен в сърцата ни и ще заживеем с мечтата да отидем на колумбийското крайбрежие,където РОМЪТ и хубавите жени са в изобилие!!! :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...