pipidylgoto Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Това е сериалче,което дават по ЕК всеки делничен ден от 19:30.В него участва дон Армандо от "Грозната Бети"и е по-забавен от всякога.Филмът е готин,защото постоянно се черпят с ром и честичко се бият.Всеки с добро чувство за хумор и свободно време ще е неизменно пред телевизора всяка вечер.Лошото е,че малко хора го гледат и няма с кого да си говоря за тази толкова хубава боза. Затова,ако го следите поствайте тук,а ако не-отделете 50 минути някоя вечер и се зарибете!Ще съм Ви страшно благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Az go gledam i edin ot lubimite mi seriali nay mi haresva sebastian e i Antonio no toy na momenti kato izrasi neshto smeshno. Ina4e seriala e super qk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Ми не го гледам щото по време гледам Къци и Трима Братя Три Сестри, и после гледам Пентаграм по "Анал 2001" и след това има още два три сериала и така докато заспя. .....ако го следите поствайте тук,а ако не-отделете 50 минути някоя вечер и се зарибете Ей това вече ме утрепа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 KAKVO ISOBSHTO E TOVA ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 KAKVO ISOBSHTO E TOVA ??? <{POST_SNAPBACK}> ami ne ti li obqsniha v nai goriq post ??!??!?!?!?! po temata: utre shte go vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikifor Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 филмчето не е толкова лошо ама вече прекалено много взеха да се повтарят с тази сватба между Антонио и Мария-Елвира!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise_of_Day Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ми не го гледам щото по време гледам Къци и Трима Братя Три Сестри, и после гледам Пентаграм по "Анал 2001" и след това има още два три сериала и така докато заспя. Ей това вече ме утрепа. <{POST_SNAPBACK}> Ти уби змея,изкърти и последната мивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Ми не го гледам щото по време гледам Къци и Трима Братя Три Сестри, и после гледам Пентаграм по "Анал 2001" и след това има още два три сериала и така докато заспя. Ей това вече ме утрепа. <{POST_SNAPBACK}> Ti napravo mi ubi konq ot garloto Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNix Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 da we i mene me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 ЕЕЕЕххххх Лошото е че на 24 тоя месец почва някаква нова бозичка,ама и тя май ще е смешна.Иначе се извинявам,че нищо не съм писал до този момент,но просто не се надявах на толкова много постове!!!То филмчето свършва,ама мисля,че ще остави един хубав спомен в сърцата ни и ще заживеем с мечтата да отидем на колумбийското крайбрежие,където РОМЪТ и хубавите жени са в изобилие!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.