Jump to content
BulForum.com

WC3 patches 1.1x?

Mr.Tinkertrain

Recommended Posts

otdavna izleze we man-sq ako ima6 batle net puska6 se i avtomati4no darpa-samo ti trqa no-cd crack-AKO NQMASH:http://www.wcgalaxy.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=1054 -tfa ako ne ba4ka-mnoogo e vazmojno!!!http://www.gameburnworld.com/dl/gamefixes/dl_warcraft3v1.10nocdfixedexeall.htm -tfa e no-cd!!!ba4ka----pak za no-cd:http://www.blizzard.ru/forum/attachment.php?postid=113189 e tfa e ima q versiqta exeee ot dosta breme-ama koftito e 4e me disc a uj sam na srebro!!! :(

vijte sq

ako si cracknal igrata nemoje da ti drapne avtomatichno patcha a do kolkoto znam nqama kak da q pusnesh bez da q cracknesh za da se patchne avtomatichno

otdelno do kolkoto znam PATCH oshte officialen standalone nqama i update-a e samo ot Bnet

ako nqakade gresha nqakoi da kaje shtoto sam s 1.10 i RoC i Frozen Throne samo che nqamam Bnet shtoto kato connectvam dava Unable to Connect

awe man az kak playkam b-net a???patch si tarsi deto ne pishe 4e...awe ima si predoprejdenie-az so drapnax ot b-net i samo slojix no-cd crack!i sq si igraq i si se kefq na 1.10-kakto vika edin francuzin-cool version!!! :punk sq za saitovete deto sam dal za no-cd crack-a ba4ka a za patchovete nz az sam darpal ot bnet kakto kazax!qvno si izteglil nevalidsen patch-sorry!

Moje6 da si drapne6 patch-a ako si s versia 1.06 i se connect-ne6 kam Battle.net.Moqta gre6ka e 4e preinstalirax WC3 i sam s versia 1.00.Zatova kato se connect-na mi pi6e Unable to validate game version.Apply the current game patch manually.

xaxaxaxa-awe man stiga sq=zemi si preinstal pak ili sloji napraooo 1.06-az bqx sas neq i edin den si vlizam i mik pishe 4e downloadva novata versiq automatic samo crack-tam sam ti dal slagash i si playkash-NO ne te suvetvam da crack igrata 4e az taka se precakax i ne moa install froxen throne!GO6O ISKAM SI DISKA DA PREVARTQ FROZENA I DA IGRAEM LANCRAFT!!!POSLE PYK 6TE SI PLAYKAM B-NET NA WC3ROC! :angry1 raz4itam na tebe!prosto si napravi igrata na 1.96 i batle neta puska6!!!tfa e !enjoy

ee...........kak taka ne moje we man UTRE IDA U VAS DA TA OPRAAA!!! :D awe darpa6 s ipa4a ako iskash da upload papka samo sas patchove aprek i4e gi ima navsqkade-slagash si 1.06 i b-neta puskash!!!6te stane sigoren sam!!!a...sq ako ne stane......utre mi call po telefona!!! ;)

blowcow awe man za da si updatnesh ot 1.00 do 1.10 ne ti trqt nikvi drugi pachove osven 1.10 ...

mr.tinkertrain kazva 4e nemoje da razpoznae versiqta shtoto si q cracknal ... ako si s org vednaga she ti se updatene .....

Edinstveniq nachin da si updatnete igrata prez bnet e da imate originalni diskove. Ako nqmash, ti ne mojesh da vleznesh v igrata, bez da si q cracknal, a cracknesh li q, ne mojesh da q updatnesh. Tolkova li e slojno.

runner ima na4in na4i purvo krakvash i startirash igrata sled tva minimizirash i preiminuvash kracka na neshto drugo i slagash org exe .. sled tva vlizash v igrata i gotoo ,ima oshte nqkolko neshta ddeto trqa da se napraat da si editneshgw ama sea nema da obqsnqvam svalqite si stand alone paches i updatevaite ....

Ami po-slojno e ot kolkoto si mislish. Purvo, originalen cd-key, nqma nishto obshto s originalen disk. I vtoro kuv link da mu dam, kato patcha oshte ne e izleznal oficialno. Ima samo nqkvi skurpeni patchove, deto nqma da vi kaja kolko greshki imat i kolko problemi pravqt.

Btw, kaji ot kude ste si vzeli teq key-ove, za ROC ili za FT sa, drugi polzvat li gi, plashtat li se i kolko.

runner priqteli si zimat ot edna malka zala v ki4uka ... to i bez tva nikoi ne

vliza :S kakto i da e .. a tva sa update-a ne sum go probval na TFT no na ROC

staashe 1 sum go pravil .... blowcow i az imam org CDKEYS za dvata ama kato nemam org CD i malko kofti se update-va :S ama do edna sedmica bratov4edmi she mi sipi org CD na TFT i sh ima .........

Otnosno key-ovete nqkav nenormalnik(pone spored men) dal na blowcow originalen key 6toto iskal da da igrae misiite no ne i Battle.net a blowcow go dade na men i taka dvamata bez da dadem 1 stotinka igraem Battle.net.Ne sam predpolagal 4e nqkoi 6a si dade taka key-a :D :D :D

kfo zna4i oficiqlniq we manj-az kak igraq b-net kato ne e izleznal oficialem!?!?a kaji mi de- i edno originalno cd predstavlqva originalno exe+cs-key-exeto ne ti trqa da mi na mene cd-key-a i se opravqite!!! :) az prosot si install WC3kata ot disk koito iska cd-key-posle po jelanie kazvam koito iska se regva vav internet!i Patch-a 1.10 e super-po4va se pove4e d aprili4a na FT!sq frozena ne sam sviknal mnoo mnoo!Mr.Tinkertrain-install-vai si FT da ti davam edna programka-lancraft da jagame cql den! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...