control Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Да не отварям нова тема.. Знаете ли сборник с хубави (трудни) задачи по геометрия ,но с пълно и подробно решение ? За 8клас <{POST_SNAPBACK}> в най-близката книжарница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 в най-близката книжарница <{POST_SNAPBACK}> Ми нямат такива с отговори подробни! Само кратък отговор! Трябва ми нещо като издание за учители Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 STAN40,kaji dali si napravil klasnoto <{POST_SNAPBACK}> Хорааа... много добре я направих !! направо не съм си мислил,че така ще я направя... пък и даскалката щото много ме харесва и аз постоянно й се подмазвам и малко ми подсказваше и сигурно ще имам между 5 и 6 дано... ... но пък днес имах 2-ка по Литература ... ама аз и без тва тая литература много я мразя.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.